Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

windows 8 CD siz format atma resimli

windows 8 CD siz format atma resimli
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
windows 8 format atma resimli

windows 8 format nasıl atılır resimli olarak anlatmaya calışacağım

Anlatacağımız yontem CD siz format atma yontemidir oncelikle arama kısmına geliyoruz

imageswindows8cdsizformatatmaresimli5af711866ba99

AYARLAR bolumunde Kurtarma yazıyoruz
imageswindows8cdsizformatatmaresimli5af71187d6e03

Daha sonra karşımıza cıkan seceneklerden Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yukleyin seceneğini secin

imageswindows8cdsizformatatmaresimli5af7118946adf

ileri dedikten sonra yeniden yukleme başlıyor ve yaklaşık 30 dakika icerisinde Windows8 li bilgisayarınız ilk gunku gibi tertemiz oluyor

Gule gule kullanın

Kaynak: bilgisitenlarcom

imageswindows8cdsizformatatmaresimli5af7118b1893a

Similar threads

windows 8 format atma resimli windows 8 format nasıl atılır resimli olarak anlatmaya çalışacağım Anlatacağımız usul CD siz format atma yöntemidir ilk önce arama kısmına geliyoruz AYARLAR bölümünde Kurtarma yazıyoruz sonra karşımıza çıkan seçeneklerden Her şeyi kaldırın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Bilgisayara format atma nasıl olur Format nasıl atılır turkce ltfnn Format atma tum işletim sistemlerinde farklıdır Ancak guncel olması acısından burada son cıkan Windows 8 işletim sistemine CD'siz format atma yontemini anlatacağız imagesformatnasilatilirwindows85ad8e119bfeb1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Windows 8 Format Atma Resimli Anlatım Windows 8 buyuk surprizlerle girdi hayatımıza Yeni bir gorunum ile kullanıcıya sunulan windows 8'e format atmayı sizler icin resimli olarak hazırladık Eğer windows 8 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarınıza format atmak istiyorsanız aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Notebooklara Format Nasıl Atılır Resimli Notebooklara Format Atma Resimli Anlatım İlk maddemiz kesinlikle bilgisayarınızdaki dosyaları sağlam bir yere yedeklemeniz Cunku bu işlemler sonunda bilgisayarınızda hic bir veri kalmayacaktır ISO dosyası veya CDDVD'ye sahip olduğunuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Format nasıl atılır, resimli format atma,format atmak resimli format nasıl atılır, resimli format atma anlatımı, XP nasıl format atılır Nasıl format atılır resimli Bilgisayara Format Atmak Resimli Adım adım Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt