Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

windows 8 CD siz format atma resimli

windows 8 CD siz format atma resimli
0
203

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
windows 8 format atma resimli

windows 8 format nasıl atılır resimli olarak anlatmaya çalışacağım

Anlatacağımız usul CD siz format atma yöntemidir ilk önce arama kısmına geliyoruz

AYARLAR bölümünde Kurtarma yazıyoruz

sonra karşımıza çıkan seçeneklerden Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin seçeneğini seçin

ileri dedikten sonra her tarafta yükleme başlıyor ve takriben 30 dakika içerisinde Windows8 li bilgisayarınız birincil günkü gibi tertemiz oluyor

güle güle kullanın

Kaynak: larcom

*

Similar threads

windows 8 format atma resimli windows 8 format nasıl atılır resimli olarak anlatmaya calışacağım Anlatacağımız yontem CD siz format atma yontemidir oncelikle arama kısmına geliyoruz imageswindows8cdsizformatatmaresimli5af711866ba99 AYARLAR bolumunde Kurtarma yazıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Bilgisayara format atma nasıl olur Format nasıl atılır türkçe ltfnn Format atma bütün işletim sistemlerinde farklıdır Ancak güncel olması açısından burada son çıkan Windows 8 işletim sistemine CD'siz format atma yöntemini anlatacağız AYARLAR bölümünde Kurtarma yazıyoruz sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Bilgisayara format atma nasıl olur Format nasıl atılır turkce ltfnn Format atma tum işletim sistemlerinde farklıdır Ancak guncel olması acısından burada son cıkan Windows 8 işletim sistemine CD'siz format atma yontemini anlatacağız imagesformatnasilatilirwindows85ad8e119bfeb1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Windows 8 Format Atma Resimli Anlatım Windows 8 büyük sürprizlerle girdi hayatımıza Yeni bir görünüş ile kullanıcıya sunulan windows 8'e format atmayı sizler için resimli olarak hazırladık Eğer windows 8 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarınıza format atmak istiyorsanız aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Format nasıl atılır, resimli format atma,format atmak resimli format nasıl atılır, resimli format atma anlatımı, XP nasıl format atılır Nasıl format atılır resimli Bilgisayara Format Atmak Resimli An Be An Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt