Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 8 Cıkış Tarihi Acıklandı

Windows 8 Cıkış Tarihi Acıklandı
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imageswindows8cikistarihiaciklandi5b0a0664da5ef

Ozellikle dokunmatik ekranlı bilgisayarlar ve tabletler icin geliştirilen Windows 8, ekim ayının son haftasında satılmaya başlanacak Microsoft dun yapılan yıllık satış toplantısının ardından yaptığı acıklamada Windows 8'in beklenenden daha erken bir tarihte satılmaya başlanacağı haberini verdi

26 Ekim itibari ile bireysel kullanıcılar Windows 8'i indirebilecekler Yine bilgisayar ureticileri de aynı tarihten itibaren yeni cihazlarını Windows 8 işletim sistemi yuklu şekilde satmaya başlayacaklar

UCRETİ 40 DOLAR

Windows XP, Vista veya Windows 7 kullanıcıları 40 dolarlık bir ucret karşılığında işletim sistemlerini Windows 8'e yukseltebilecekler

2 Haziran'dan sonra Windows 7 işletim sistemi yuklu bilgisayar satın alan kullanıcılar ise sadece 15 dolar karşılığında Windows 8 yukseltmesini indirebilecekler Turkiye'de bu yukseltme ucretinin 29 TL olacağı belirtiliyor

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt