Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 8 Netleşmeye Başladı

0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Windows 8

imageswindows8netlesmeyebasladi5b04eede3e253

Windows 8 hakkında yayılan bazı dedikodular son zamanlar iyice fazlalaşmış durumda Ortaya cıkan bazı Word ve Powerpoint sunumları ise Windows 8 hakkındaki duşunceleri biraz daha netleştiriyor

Belgelere goz atıldığında, Windows ’un bir masaustu yazılımından cok “masaustu hizmeti olmayı hedeflediğini acıkca goruyoruz Windows Next ’in daha da netleştiği sunumlarda, işletim sisteminin bir sanal ve bulut tabanlı masaustu fonksiyonları icereceğini anlıyoruz

Yazılım devinin yeni işletim sistemine, sanal masaustu (VDI), uygulama sanallaştırma (AppV, MEDV, uzak uygulamalar ve diğerleri), uzak masaustu, veri sanallaştırma, donanım sanallaştırma (HyperV) ve başka birkac sanal hizmeti daha ilave ediyor

Aslında ‘masaustu hizmeti ’ (DaaS) daha oncedende denenmiş bir uygulama, fakat tum işletim sisteminin buna odaklanmış olması daha once gorulmemiş bir şey Bu nedenle Windows 8, butun firma icerisinde tam bir donanım ve yazılım uyumuyla kolaylıkla kurulabilecek

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt