Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 8 Özellikleri

Windows 8 Özellikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Windows 8'in Manâlı Özellikleri

Windows 8'in getirdiği 8 nitelik

Windows 8'in çıkmasına daha çok süre var fakat Microsoft'un planlarını ortaya koyan bazı belgeler çıkmaya başladı
İşte HP ve diğer üreticilere sunulmak üzere hazırlandığı idda edilen belgelerdeki bilgilerden ortaya çıkartılan 8 önemli nitelik;

1Şifrelerden kurtulmak
Sayısız şifre ezberlemek yerine, bunları Windows 8'de güvenli tutacak bir sistem üzerinde çalışmalar sürüyor Kullanıcılar şifre girmeyecek, sistem kullanıcının yüzünü tanıyarak açılacak ve hizmetlere erişime izin verecek

2 Her bilgisayara öbür kullanım almaya son
Microsoft, Windows hesabını kullanıcı üstüne kuracak ve kullanıcı masaüstü PC, dizüstü bilgisayar veya tablet PC arasında geçiş yaparken, kendi işletim sistemini ve ayarlarını kullanmaya kolayca devam edebilecek

3 Gelişmiş dokunmatik desteği
Microsoft ortaklarına Apple'ı ünlü yapan dokunmatik desteğini aşacaklarını söylüyor Özellikle tablet cihazlarda kullanımı çok basit sanal klavye ve gelişmiş denetim vadediyor Keza ekranlar kullanım açısına ve ışığına kadar görüntüyü ayarlayarak en iyi tecrübeyi sunabilecek

4 Her yerden TV izlemek
Kullanıcılar değişmez disklerindeki zengin medya içeriğine tüm ekranlardan ulaşabilecek Yani PC kablosuz olarak oturma odasındaki TV'ye görüntüleri besleyecek Kullanıcılar istedikleri yerde, istedikleri vakit bu içeriklere erişim

5 Windows App Store sağlayabilecek
Apple'ın başarısını kanıtladığı online uygulama dükkanına Microsoft da öenm veriyor Bu işyeri hakkında yeterince detaylar ortada yok Fakat Windows yazılım geliştiricileri için kullanıcılara ulaşmanın merkezi bir yolu olarak başarılı olabilir

6 Formatsız format atmak
Virüs veya zararlı yazılım, bozulan ayarlar veya artık sistemin eskisi gibi kararlı işlemediği durumlarda, bireysel bilgi kaybı riski olmadan reset atmak muhtemel olacak
Microsoft ayarları ve belgeleri koruyarak işletim sistemini birincil ayarlara döndürecek Tatbik dükkanından veya diğer yerlerden satın alınan uygulamaları da hızla atfetmek muhtemel olacak

7Anında açılan PC
PC'Lerin basar basmaz açılması Wİndows 8'de de muhtemel olmayacak ancak Microsoft bu konuda çalışıyor 40 Saniyeden 27 saniyeye düşen başlangıç süresi yarı yarıya indirilerek 1015 saniye civarına indirilebilir

8İşletim sistemini çözmek
Windows 8 başvuru formu kolaylşığını hedefliyor Bu yüzden kullanıcı arayüzündeki geliştirmeler ile işletim sistemi ne kadar kaynak kullanıyor, zor verimliliği ve başlangıçkapanış süreleri nedir zahmetsizce öğrenebilecek Hem ne nasıl yapılır işletim sistemi içerisinden kolayca öğrenip öğüt alabilecek *

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt