Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 8 Ses Sorunu

Hoş geldin! Argion tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Windows 8 Ses Sorunu
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Windows 8 var arkadaşlar bende Dahademin ses geliyodu şimdi ses gelmiyor kulaklıktan Ama kulaklığı çıkarınca ses geliyor ve kulaklık çalışıyor sorun kulaklıkta değil Daha öncede böyle bişi olmuştu yaz aylarındaydı bişekilde halletmiştim ama neyazıkki unuttum Kayıttan Yürüt'me ile ilgili bi sorun ama çözemedim bi yardım edermisiniz ?

Similar threads

Arkadaşlar pc de gigabyte GA8I915P duo pro anakart var ve bu kartta tümleşik 8 kanal ses kartı var Sorunum şu bu ses girişlerine kulaklığı taktığımda kulaklıktan sesler tiz ağırlıklı geliyor bas neredeyse hiç yokAma kulaklığı direk bağlamazsam yani kulaklık soketi olan hoperlorlerden bağlarsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kullanım şeklinize göre iyi bir çift kulaklık bulmak, mevcut tüm farklı modeller sayesinde oldukça zor olabilir. Ancak aramanızı kulak içi oyuncu kulaklığı kategorisine kadar küçülttüyseniz işler biraz da olsa kolaylaşabilir. Kulak içi kulaklıklar, kulak üstü modellere göre kolayca taşınması ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Özellikle akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle beraber pek çok aksesuar da günden güne gelişti. Bu gelişen teknolojiler arasında en önemlilerinden biri de kulaklıklar oldu. Evde, işte veya seyahat halindeyken; kısaca her yerde kullandığımız kulaklıklar, kendi içerisinde pek çok özellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ekosistem kurmak artık telefon üreticilerinin birinci hedefi haline geldi. Telefonlarını kullananlara kulaklık, saat, bileklik, bilgisayar ve hatta monitör gibi ürünler de sunarak ekosistemlerini geliştirmeye çalışan üreticilere her geçen gün yenileri ekleniyor. Bunlardan biri olan Vivo ANC yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Hafif, ergonomik ve konforlu Ses ve mikrofon performansı son derece başarılı PC bağlantısı için ekstra adaptör satın almanız gerekiyor Mikrofon yerinden çıkartılamıyor Yeni nesil konsollar artık hayatımıza girdi ve popülasyonları da günden güne artmaya devam ediyor. Diğer taraftan iki konsol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt