Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 9 çok yakında.

Windows 9 çok yakında.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Windows 9'dan gelen bu haber, Windows 81'in kaderinin Vista gibi olacağını gösteriyor!
Gelen son bilgiler, Microsoft'un bir sonraki işletim sistemi üzerindeki çalışmalarını var gücüyle sürdürdüğünü gösteriyor Neowinnet'in iddiasına göre yazılım devi, Thresholdkod adıyla tanınan, çoğu zaman Windows 9 olarak da anılan işletim sisteminde köklü değişiklikler yapacak
Neowin'e göre Threshold, Metro arayüzünden bir adım daha uzaklaşarak masaüstü kullanıcılarının dileklerini yerine getirmeye devam edecek Yeni platform, klavye ve fare kullanıcılarının uzun zamandır beklediği değişiklikleri getirecek, böylece Steven Sinofsky'nin melez işletim sistemivizyonundan biraz daha uzaklaşacak Metro arayüzü, tabletlerde ağırlıklı olarak kullanılmaya devam edilecek ancak gelenekselbilgisayarlarda varsayılan olarak devre dışı olacak Yani en önemli değişiklikler, masaüstü kullanıcıları için olacak
Metro arayüzündeki gelişmeler ise sitenin kaynaklarına göre beklendiği gibi olacak Microsoft, Metro uygulamalarının pencerede çalışmasına izin verecek, yeni başlat menüsü ise görev çubuğuna sabitlemediğiniz uygulamalara ulaşmanızı sağlayacak PC'sini fare ve klavyeyle kullananlar, Metro arayüzüne hiç girmeden işlerini yapabilecekler
Neowin, Threshold'un henüz ilk aşamalarında olduğunu ve her şeyin değişebileceğini söylüyor Ancak şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler, Microsoft'un kullanıcıların Metro arayüzüyle ilgili geri bildirimlerini ve şikayetlerini dinlediğini gösteriyor(Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız)

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt