Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 98'in parolaları saklaması icin ne yapabilirim

Windows 98'in parolaları saklaması icin ne yapabilirim
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SORUN:
Windows 98 ve Internet Explorer 55 kullanıyorum Bağlantı penceresinde parolayı kaydetkutucuğu kapalı olduğu icin, her bağlanışta parolayı yeniden yazmak zorunda kalıyorum Parolayı kaydedebilmem ve Windows 98'in bu parolayı aklında tutabilmesi icin ne yapmalıyım?

COZUM:
Bu seceneğin aktif olabilmesi icin Windows 98'in ağ ayarlarında ufak bir değişiklik yapmalısınız once Windows 98 CD'nizin elinizin altında bulunduğundan emin olun, cunku gerekecek Daha sonra BAŞLAT menusunden AYARLAR * DENETİM MASASI komutunu calıştırın Ekrana gelecek olan pencerede AĞ simgesine cift tıklayın Ekrana Windows 98'in ağ ayarlarını yapabileceğiniz bir diyalog kutusu gelecektir Bu diyalog kutusu icerisinde YAPILANDIRMA bolumune gelin Buradaki listenin altındaki EKLE duğmesine basın Acılacak olan diyalog kutusu icerisindeki listeden İSTEMCİ seceneğinin uzerine cift tıklayın ve MICROSOFT AĞLARI İCİN İSTEMCİ seceneğini Windows 98'e ekleyin Bu aşamada sizde Windows 98 CDROM'unu CDROM surucuye takmanız istenebilir
Bu seceneği Windows 98'e ekledikten sonra AĞ secenekleri diyalog kutusu icerisindeki listeye MICROSOFT AĞLARI İCİN İSTEMCİ seceneği eklenmiş olacaktır TAMAM duğmesine basın ve diyalog kutusunu kapatın Gerekli ayarlar yapıldıktan sonra Windows 98'i yeniden başlatın Artık Internet'e bağlantı sağladığınız diyalog kutusu icerisinde PAROLAYI KAYDET seceneğinin secilebilir olduğunu goreceksiniz

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt