Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

windows açılırken altta ki beyaz çizgi

windows açılırken altta ki beyaz çizgi
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
bilgisayarımı ilk aldığımdan beri hep aynı şey oluyor windows açılırken altta ki beyaz çizgi her seferinde çıkmak zorunda mı yasinir oluyorum benim makine P4 2,66 , 512 ram msı anakart 128 mb fx 5200 ekran kartı, 80gb harddisk var harddiksin yarısıda boş windows ta iyi çalışıyor hiç bir problem yok ama açılırken o beyaz çizginin çıkmasını istemiyorum işyerinde kullandıpım makine daha p4 1,8 256 ram fx 5200 ekran kartı 40 gb harddısk var ama daha hızlı açılıyor ve açılırken o beyaz çizgi gelmiyor win xp pro kullanıyorum açılırken windows yazısı gelmeden hemen önce altta beyaz çizgi doluyor ilerliyor sanki eski makineymiş gibi o çizgi geliyor bir ara P2 işlemcili makineye kurmuştum xp yi ondada açılırken o beyaz çizginin doluyordu aynı makineden işyerimize de aldık bir tane aynı özelliklere sahip onda niye yapmıyor anlamadım bilgisayarı aldığım kişiye (aynı zamanda şirketinde sözleşmeli olduğu bilgisayarcı) sordum o da bana yardımcı olamadı yardımlarınızı bekliyorum

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt