Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Wİndows BaŞlamiyorr.. Yardim Edİn LÜtfen

Wİndows BaŞlamiyorr.. Yardim Edİn LÜtfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
keşke biride bana yardım edebilsee 40 lık hardiskim maxtor windows yazısı çıkınca kapanıyo 15 liği taktım siegate oda maxtordaki verileri kurtarmak için onu 2 hdd olarak göstermem gerekli ama bi türlü yapamadım 15 liği jamperden master 40 lığı yine jamperdan slave olarak ayarladım ama açılırken yinede pc 40 lıktan açılıyor ve sonunda windows yazısı çıkıyor ve kendini resetliyor lütfen birinin gerçekten yardımına ihtiyacım var son olarak ben bios ayarını yapmadım kendisi tanır ümidiyle ama tanımadı sanırım biosum yeni tip sayılır oradan nasıl bi ayar yapıcam onu bilemiyorum tamam 1hdd 2 hdd olarak göstericem biosta ama hangisi 1 olucak hangisi 2 olucak bu konuda tıkanıyorum daha denemedim o yüzden birisi bana yardım edebilirse sevinirim hem rep veririm hemde hayır duası ederim ) ilginiz için şimdiden teşekkürr

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt