Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows çalışmayı durdurdu ve appcrash hatası

Windows çalışmayı durdurdu ve appcrash hatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler şimdi kendi bulduğum birşeyi anlatıcam size
şimdi oyun oynayanlar bazı hatalar alıyolar bunların en çok karşılaştıkları da çalışmayı durdurdu hatasıBende mafia 2 yükledim ama çalışmıyodu çalışmayı durdurdu hatası veriyodu ve hata açıklamasına baktığımda ise appcrash hatasını veriyodu çoğu siteye baktım format atman gerekiyo diyolardı daha kısa bi yolu var şöyle anlatayım size;

Denetim masasına giriyoruzSistem ve güvenliğe giriyoruzSisteme tıklıyoruzSolda gelişmiş sistem ayarları var ona tıklıyoruzaçılan pencerede mavi yanan bi ayarlar butonu var ona tıklıyoruzVeri yürütme engellemesi penceresine tıklayıp Sadece önemli olan Windows programları ve hizmetler için DEP i aç a tıklıyoruzBilgisayara reset attıktan sonra verilen hata kalkıyor

Kendi çözümümdür alıntı değildir

Similar threads

Selam Arkadaşlar , Ben GTA 4 ALDIM YÜKLEDİM VE GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU SONRA Police Pursuit 72 Modunu Kurdum ve Ardından Asi Loader KurdumVe Bir Kaçtanede Polis Aracı Attım İçine Oyuna Girdim Gayet Güzel Çalışıyordu Hatta Arada Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Geliyordu ve Pc'yi Kapatıp Açıyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
arkadaşlar dünmü bugünmü shift 2 indirdim açmaya çalıştım hesap istedi skip dedim kariyer bölümü gelince nfs shift 2 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ***** falan deiştir dediler yaptım olmadı dep den exesini engelle dediler yaptım yine olmadı uyumluluk modu windows service pack 2 yap dediler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
merhaba benim bilgisayarım Windows 7 ve oyunum GTA San andreas Türkçe ama orijinal değil korsan Sorunum şu ki oyunda bir görev yapıyorum tam görevi yaparken oyun kapanıyor ve gtasaexe çalışmayı durdurdu diyor Sonradan oyunu tekrar açıyorum hata vermiyor ve oynuyorum da ama tam o görevi yaparken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası ve Çözümü Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası çözümü Merhaba Sevgili Melek'ler Bir misafirimiz Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası için bizden çözüm istemiş, biz de bu konuda sizlerinde veri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Windows 7 Çalışmayı Durdurdu Hata veriyor Aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayarak sorunu çözebilirsiniz 1) Bilgisayarım Özellikler 2)Sol bölmeden Gelişmiş sistem ayarları 3)Gelişmiş sekmesinden performans alanından Ayarlar 4)Veri yürütme engellemesisekmesinden DEP i aç seçeneğini seçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt