Windows da hata yapar Kusur raporunu oluştururken bir hata meydana geldiBir taşla iki kuş Alt tarafta işlemin tamamlanması için kaç dakika kaldığı gösteriliyor: 2309088 dakika Yani 4 yıl, 7 aydan birazcık pozitif sırası gelmişken gidip kendinize bir kahve alıp ve örneğin üniversiteyi bitirebilirsiniz şu hata meydana geldi: Daha ayrıntılı bir hata meydana geldiEn azından sorunu detaylıbir şekilde açıklamış Kayda Değer HataNETSendPacket Hatası: Hata DeğilBen de sanmıştım fakat Norton CrashGuard 30 çöktü Büyük ihtimalle CrashGuard bu problemi tamir edebilirİşte Norton'un program çökmelerini düzeltmeye aday programı Norton CrashGuard Son derece iyimser olan program, kendisi çöktüğünde bile sorunu hala çözebileceğini düşünüyor Dilekçe sürücüyü başarılı bir şekilde kaldırmayı başaramadı Kaldırma devam edecek lakin sürücü hala yüklü olacakEn azından doğru Klavye hatasısürdürmek için F1'e, kurulum aracını çalıştırmak için F2'ye basınÖteki bilgisayardaki klavyede bassam olur mu? Benimki çalışmıyor da Felaketsel hataMedia Player'ın ne değin ömrü kaldı o da yazsa ya (Sarı ile işaretli bölge) Problem Windows Vista yüzünden oluştu, o da Microsoft tarafından yaratıldıİspiyoncu bir kusur Sorunun belli başlı kaynağını da söylüyor Bilgisayarınızı korumak için, Windows şu programı kapattı:Windows GezginiKim, kimi kimden koruyor şimdi? Kritik hataBu sorun gerçekten fazla kritik olsa lüzum Hata HataBir önceki hatayı görüntülerken bir kusur oluştuZaten ben de şans olsa Yüklemeye devam etmek için aşağı yazılmış programı kapatınFiilen çok isterdim ama ola ki o programı birazcık daha tanımlama etsen? 6620 silinemiyor: Tatmin Edici disk alanı değilBir veya daha pozitif dosya silerek disk alanı boşaltın ve yeniden deneyinHmm Senin canın format istiyor galiba? 'Silme' işlemine sürdürmek sabit diskinizin içeriğini silecekNe gerçekleştirmek istiyorsunuz?Devam et– SilVazgeçmek değil Rocky! Bir sebep yüzünden yazma işlemi başarısız olduEn azından sebebi biliyoruz 0 printer başarıyla eklendiBaşarı kavramı biraz göreceli galiba Hiç kusur meydana gelmediŞaşırmışa benziyorsun? Öyle sık başına gelmedi galiba?