Windows Gezgini Calışmayı Durdurdu Hatasının cozumu,
Son zamanlarda oldukca sık kişinin karşılaştığı bu problemin cozumu şu şekilde olacaktır:
Windows Gezgini Calışmayı Durdurdu hatası veriliyorsa yapmanız gereken şudur:
C:WindowsSystem32 klasorune geciniz
Dosyaların bulunduğu ust kısımda Ad,Değiştirme Tarihi,Tur ve Boyut sıralama seceneklerinden turu secin ve Denetim Masası Oğesi olarak sıralanmış olan cpl uzantısına sahip dosyaları gorun
Buradaki dosyaların coğu Windows kurulumunda geliyor Windows ile birlikte gelmeyenleri silerek sorunu aşacağız Windows ile birlikte gelenlerin sıralı listesi:
appwizcpl
bthpropscpl
collabcpl
deskcpl
Firewallcpl
hdwwizcpl
inetcplcpl
infocardcplcpl
intlcpl
irpropscpl
joycpl
maincpl
mmsyscpl
ncpacpl
powercfgcpl
sysdmcpl
TabletPCcpl
telephoncpl
timedatecpl
wscuicpl
Şimdi Denetim Masası veya Ağ ve Paylaşım Merkezine girerek calıştığını doğrulayabilirsiniz
Son zamanlarda oldukca sık kişinin karşılaştığı bu problemin cozumu şu şekilde olacaktır:
Windows Gezgini Calışmayı Durdurdu hatası veriliyorsa yapmanız gereken şudur:
C:WindowsSystem32 klasorune geciniz
Dosyaların bulunduğu ust kısımda Ad,Değiştirme Tarihi,Tur ve Boyut sıralama seceneklerinden turu secin ve Denetim Masası Oğesi olarak sıralanmış olan cpl uzantısına sahip dosyaları gorun
Buradaki dosyaların coğu Windows kurulumunda geliyor Windows ile birlikte gelmeyenleri silerek sorunu aşacağız Windows ile birlikte gelenlerin sıralı listesi:
appwizcpl
bthpropscpl
collabcpl
deskcpl
Firewallcpl
hdwwizcpl
inetcplcpl
infocardcplcpl
intlcpl
irpropscpl
joycpl
maincpl
mmsyscpl
ncpacpl
powercfgcpl
sysdmcpl
TabletPCcpl
telephoncpl
timedatecpl
wscuicpl
Şimdi Denetim Masası veya Ağ ve Paylaşım Merkezine girerek calıştığını doğrulayabilirsiniz