windows kapanış mesajları Oturumunuz boyunca bir hatamız olduysa affolaŞimdi bilgisayarınızı kapatabilirsinizBill Gates 'İyi günler' dilerNereye isterseniz oraya! *Kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük,ağladık,kızdıkAncak her hoş şey gibi bu oturumun da sonuna geldik Yeni bir oturumda yine görüşürüz,Microsoft'la kalın *Gidiyorsun lakin ya dönemezsen? Hadi hakkını helal et,Bill Gates'in duaları senin üstüne olsun *Windows kapatılıyor, bu katliama sessiz kalmayın! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatılıyorBunların yarısından birçok orjinal bile yok Bırakın windows' lar açık kalsın *Bu akşam da bize ayrılan sürenin sonuna geldikYarın gene aynı saatte buluşmak ümidiyle, esen kalın! *''Kapatıyorsun ha? Tamamlanmış kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktıgın gibi olmayabilir'' *Beni böyle istediğin gibi kullanıp sonradan kapatamazsın,belli başlı ben seni kapatıyorum *Bugünü de kazasız belasız atlattın *Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz *''Şimdi kapanıyorum fakat,kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanmaBir dahaki oturumda sorarım ben sana'' *Müsadenle kaçıyorum, sahip