Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows Kullanım Oranlarında Yeni Misafir: Windows 11 Sahneye Çıktı!

Windows Kullanım Oranlarında Yeni Misafir: Windows 11 Sahneye Çıktı!
0
71

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
windows-kullanim-oranlarinda-yeni-misafir-windows-11-sahneye-cikti.jpg

AdDuplex, birkaç ay süren bir boşluktan sonra temmuz Windows sürümü kullanım raporunu açıkladı. Rapor, AdDuplex SDK kullanan 5.000'den fazla Microsoft Store uygulamasından alınan veriler ışığında hazırlandı. Bu ayın en önemli gelişmesi, Windows 11'in bilgisayarlarda kendini göstermesi. Windows 10 cephesinde ise, Mayıs ayında yayınlanan 21H1 sürümünün kullanım oranının %26'ya ulaştığı görülüyor.

Windows 10 21H1'in bu kullanım rakamları ile beraber, Windows'un son üç sürümünün kullanım oranının artık %88 seviyelerine ulaştığı görülüyor. En çok kullanılan sürüm %36,3 ile 20H2. 2004 sürümü ise %24,6 ile arkasından geliyor. Windows 11 kullanıcıları bu pastanın yüzde 1'lik bir kısmını oluşturuyor. Tabii ki bahsettiğimiz bu yüzde 1'lik kısım, Windows 11'in deneme sürümlerini kullanıyor.

Temmuz Windows kullanım oranlarını aşağıdaki grafikte detaylarıyla görebilirsiniz...

Similar threads

Kimi sıkıntılarına karşın Windows 11 yoluna başarılı bir biçimde devam ediyor üzere gözüküyor. AdDuplex, geçtiğimiz günlerde Ocak ayı kullanım raporunu yayınladı. Son rapordan bu yana geçen 2 ay içinde Windows 11’in kullanım oranının neredeyse 2 katına çıkararak %16,1’e ulaştığı söz ediliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
2021’in sonlarına doğru kullanıma sunulan Windows 11, yeni bir sürüm olması nedeniyle ilginç hatalarla gündeme gelebiliyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Nisan 2022 güvenlik güncellemesinin ardından Chrome ve Edge gibi tarayıcıların 0xc0000022 hatası nedeniyle çalışmadığı işletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Windows Mağaza uygulamaları ve oyunları için en büyük çapraz tanıtım ağı olan AdDuplex, Windows 10 veya 11 çalıştıran yaklaşık 60.000 sistemde anket yaptı. Sonuçlarda yeni işletim sisteminin toplam oranı %4,8 olarak kayıtlara geçti. Windows 11’in beta sürümlerini çalıştıran Windows Insider’lar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Microsoft'un masaüstü işletim sisteminin pazar hissesini takip eden son araştırmaya nazaran, Windows 11’in benimsenme suratının hala yavaş olduğu açıkça görülebiliyor. AdDuplex tarafından Haziran 2022 için derlenen Windows sürümleri ve ilgili pazar hisseleri hakkındaki rapor, AdDuplex'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Nisan 2022 için en son AdDuplex raporu yayınlandı. Yaklaşık 5.000 Microsoft Store uygulamasından toplanan datalar, Windows 11'in daha fazla kullanıcı kazanmak için çabaladığını gösteriyor. Bu ay, işletim sistemi yüzde 0,4'ten daha az büyüdü ve şu anda pazarın yaklaşık %19,7'sini elinde tutuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
378
858,526Konular
981,482Mesajlar
31,443Kullanıcılar
haluySon üye
Üst Alt