Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows kullanım raporu açıklandı: Windows 10 yine açık ara lider, Windows 11 ise...

Windows kullanım raporu açıklandı: Windows 10 yine açık ara lider, Windows 11 ise...
0
56

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
windows-11e-gecis-yavas-bir-sekilde-devam-ediyor-naTV.jpg

Microsoft'un masaüstü işletim sisteminin pazar hissesini takip eden son araştırmaya nazaran, Windows 11’in benimsenme suratının hala yavaş olduğu açıkça görülebiliyor. AdDuplex tarafından Haziran 2022 için derlenen Windows sürümleri ve ilgili pazar hisseleri hakkındaki rapor, AdDuplex'in reklamlarını görüntüleyen Microsoft Store uygulamalarını çalıştıran Windows bilgisayarların %23,1'inde Windows 11'in bulunduğunu gösteriyor.

AdDuplex'in belirttiği üzere, son iki ayda Windows PC'lerin sırf %3,4'ü Windows 11'e geçiş yaptı. Bu orana bakarak, en yeni işletim sistemine geçişin genel olarak biraz yavaş olduğunu söyleyebiliriz.

Tahmin edilebileceği üzere Windows 10 sürümleri pazarın büyük bir kısmına sahip olmaya devam ediyor ve %38,2 ile Windows 10 21H2 en tanınan sürüm. İkinci sırada %23,9 ile 21H1 özellik güncellemesi bulunuyor.

Tüm Windows sürümlerinin yüzde olarak dağılımlarını çabucak aşağıdaki grafikte görebilirsiniz.

Similar threads

Eylül 2021 tarihli AdDuplex raporuna nazaran Windows yüklü PC'lerin yüzde 1,3'ünde, şimdi piyasaya çıkmamış olsa da Windows 11 yüklü! Bu sürümler, Windows 11'in beta sürümleri ve Insider kanalından elde edilmiş yazılımlar. AdDuplex bilgileri Dünya çapında bilgisayarlara kurulmuş olan yaklaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Nisan 2022 için en son AdDuplex raporu yayınlandı. Yaklaşık 5.000 Microsoft Store uygulamasından toplanan datalar, Windows 11'in daha fazla kullanıcı kazanmak için çabaladığını gösteriyor. Bu ay, işletim sistemi yüzde 0,4'ten daha az büyüdü ve şu anda pazarın yaklaşık %19,7'sini elinde tutuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
326
Microsoft’un kullanıcılarını Windows 11’e geçirme çabalarına rağmen, Windows 11 kullanım oranındaki artış son aylarda oldukça yavaşlamıştı. Fakat ortaya çıkan yeni analiz, Windows 11’in benimsenme oranı nihayet yeniden yükselmeye başladığını gösterdi. Windows 11, kullanım oranı ile Windows 10’u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
2021’in sonlarına doğru kullanıma sunulan Windows 11, yeni bir sürüm olması nedeniyle ilginç hatalarla gündeme gelebiliyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Nisan 2022 güvenlik güncellemesinin ardından Chrome ve Edge gibi tarayıcıların 0xc0000022 hatası nedeniyle çalışmadığı işletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Windows Mağaza uygulamaları ve oyunları için en büyük çapraz tanıtım ağı olan AdDuplex, Windows 10 veya 11 çalıştıran yaklaşık 60.000 sistemde anket yaptı. Sonuçlarda yeni işletim sisteminin toplam oranı %4,8 olarak kayıtlara geçti. Windows 11’in beta sürümlerini çalıştıran Windows Insider’lar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt