Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

windows türküsü

windows türküsü
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
windows türküsü Tümü de RAR oldu gitti Programların DEMOsu bitti Illegal kullandım, kar oldu gitti İnternet saygı göstermiyor dilime Polisler neylesin bu halime Web'den mail attım da köyüme Virüsleri alıp içine de gitti Web masterlar izin vermez geçeyim Login olup, mp3'ler seçeyim Baskı geldi Q klavye bana Bırakın da ben de F'ye geçeyim Anket yapmış, sormuşlar Aşkı Ben aşığım,tercihim de 'A' şıkkı Neyleyim cahil ile meşki 3 yanlış 1 dogru götürdü gitti Şiirler yazdım notepad, word ile Gönderdim yahoo,hot maile Üç gün oldu bakamadım beyhude İnternet sorunlu, bağlantım gitti Düzelir mi hemen bu sistem, Düğmeye bassam, reset etsem Ah Ekranda bir anahtar sözcük görsem Bipdemeden, windows'um gitti uzmanlar geçsin, kalksın deneyimsiz kursun her yerde, kursun sitemi Söyledim de bir amire derdimi, Ben anlamamdedi de gitti Aşık Xp derdin söyler Aman bana bir tedavi beyler Feda olsun size tüm Cd'ler Harddiskte şiirler kayboldu gittİ :laugh::laugh::laugh: alıntı  

858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt