Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows Vista'ya Trend Micro koruması

Hoş geldin! Shadowmx tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Trend Micro, Officescan ve Internet Security adlı ürünlerinin Windows Vista işletim sistemine uyumlu beta sürümlerini hazırlayarak kullanıma sundu

Trend Micro'dan yapılan yazılı açıklamada, başta antivirüs çözümleri olmak üzere bireysel ve kurumsal kullanıcılara yönelik bilgi güvenliği ürünleriyle tanınan şirketin, Microsoft'un yeni işletim sistemi Vista'yı güvenlik altına aldığı belirtildi Microsoft ile Avrupa Komisyonu açıklamalarına göre Vista, Ocak 2007'de tüm dünyada piyasaya çıkacak

Microsoft, geçtiğimiz yaz mevsiminde, Mart 2004'te kendini tekelcilikle cezalandıran Avrupa Komisyonu'nun Vista işletim sistemiyle ilgili talepleri nedeniyle, ürünün Avrupa'da lansmanının gecikebileceğini açıklamıştı

Microsoft yetkilileri, Avrupa Komisyonu'nun uyarıları doğrultusunda Vista'da birçok değişiklik yapıldığını belirtmiş, komisyonla yapıcı görüşmelerde bulunduklarını ve dünyanın her bölgesinde yerel yasalara uyacaklarını kaydetmişti

Microsoft, benzer görüşmeleri Güney Korelilerle de yürütmüş ve Seul'un talepleri doğrultusunda Kore dilindeki yazılımda bazı değişiklikler yapmıştı

Kaynak:CNNTürk

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt