Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows XP / 32 Bit - High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı

Windows XP / 32 Bit - High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ,

Başlıkta belirttiğim gibi High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı problemim var bunu nasıl çözebilirim acaba?

Windows XP Service Pack 3 32 bit kullanıyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar , Başlıkta belirttiğim gibi High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı problemim var bunu nasıl çözebilirim acaba? Windows XP Service Pack 3 32 bit kullanıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Merhaba arkadaşlar , Başlıkta belirttiğim gibi High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı problemim var bunu nasıl çözebilirim acaba? Windows XP Service Pack 3 32 bit kullanıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba pcye format attım ama ses kartının driverini bulamadım netten yardımcı olurmusunuz Ati Readon HDMI @ ATI RV710730740 High Definition Audio Controller Realtek ALC662 @ ATI SB700 High Definition Audio Controller windows xp
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Merhaba pcye format attım ama ses kartının driverini bulamadım netten yardımcı olurmusunuz Ati Readon HDMI @ ATI RV710730740 High Definition Audio Controller Realtek ALC662 @ ATI SB700 High Definition Audio Controller windows xp
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt