Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows Xp de Oyunlar çalışmıyor!!!

Windows Xp de Oyunlar çalışmıyor!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 senedir vista kullanıyordumBilgisayarımın özellikleri düşük olduğu için bugün format attımAma Vistada çalıştırdığım oyunlar çalışmıyorHata raporu gönder dior

Oyunlar:

Raw Ultimate İmpact
Mortal Kombat 4
Metin 2 (En önemlisi bu)

Lütfen yardım edin!!!!!

PLEASEEEEEEEEEEEEEEE

Similar threads

Windows Vista, kişisel bilgisayarlarda, dizüstü bilgisayarlarda ve Media Center PC'lerde kullanılan Microsoft Windows adlı grafiksel işletim sistemi serisinin en son ürünüdür Vista, 25 Temmuz 2005'te yapılan devlete ait açıklamadan önce Longhorn kod adıyla tanınıyordu 8 Kasım 2006'da Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merakla beklenen Windows 7'nin çıkışına son birkaç ay kala RTM yani Release to Manufacture(üretelicek sürüm) versiyonunun testleri ortaya çıkmaya başladı İlk beta sürümlerinden bu yana hızı ve Windows Vistaya nazaran düşük sistem gereksinimleriyle ön plana çıkarılan Windows 7 gerçekten bu ünvanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhaba size sorun hakkında bildiğim herşeyi size anlatıcam öncelikle 1 ay önce pc ye yeni ekran kartı takıp format attırdım format atılmadan önce tf2 yi high ayarlarda rahatça oynayabiliyordum format atıldıktan sonra tf2 ye ilk girdimde pc karıncalanıp res attı 2 girdimde sunucu bilgileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Bu konuyu, oyunlarda en çok karşılaşılan sorunları göz önüne alarak açtım Her şeyden önce yüklemek istediğiniz oyunu bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmadığını kontrol ediniz Sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmadığını anlamak için bu linke göz atınız: CanYouRunIt İle Oyunun Kaldırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
arkadaş pc oyun oynarken çok donuyor sebebini hale çözmüş değilim intel dualcore 280 işlemcim var 2 gb ram varnvidia ge force 9400 gt 1gb ekran kartı var oyunları en düşük çözünürlükte oynadığım halde donuyor bazen oyun görüntüsü bozuluyor bazende rest atmam gerekiyor oynadığım oyunlar far cry...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
981,689Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt