Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows XP ’den Destek Kesilecek Mi ?

0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Windows XP

imageswindowsxpdendestekkesilecekmi5b04ef49042df

Windows XP işletim sisteminin 2001 senesinde cıkmasının ardından tam tamına 9 sene geride kaldı XP ile birlikte doğan cocuklar şu anda ilkokul 3sınıftalar

Windows XP ’nin ardından iki tane yeni işletim sistemi daha raflardaki ve bilgisayarlardaki yerini aldı Vista cok fazla beğeni toplamasada ardından gelen Windows 7 bircok odul ve iltifat toplamayı başardı Buna rağmen hala 2001 senesinde cıkarılan Windows XP ’nin yuksek pazar payına sahip olması bir hayli şaşırtıcı

Windows 7 piyasaya cıkarıldıktan sonra kullanıcıların bazıları yeni işletim sistemine gecerken, bazıları bu işleme gerek duymadı

Windows XP ’ye verilmekte olan destek sona erdiğinde, firmaların Windows 7′ye gecmek durumunda olabileceği duşunulebilir Fakat Dimension Consulting firmasından yapılan bir veri toplama anketine gore XP kullanıcıların gemilerini terketmesi daha cok uzun zaman alacak

Similar threads

Windows XP kullanıcıları dikkat Microsoft, Windows 2000 sunucu ve istemci desteğini onumuzdeki yıl sona erdireceğini acıkladı Windows XP SP2 desteği de sona erecek, Microsoft, kullanıcıları Windows XP SP3'e, Vista'ya ya da Windows 7'ye gecmeye teşvik ediyor Windows XP SP3'un teknik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
xp icin windows 7 teması Xp İcin Windows 7 Teması kurulumu xp icin windows 7 teması 2019 xp icin windows 7 tema Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7'nin surum adayı versiyonunu kullanmak istemeyen kullanıcılar icin hazırlanmış ve Windows XP işletim sisteminde calışan Seven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Windows XP 'de Mavi Ekran Hataları Windows XP 'de Mavi Ekran Hataları Nedir ? Windows XP 'de Mavi Ekran Hataları Ne Anlama Gelir ? Genel Durma Hataları Durma hatası ekranında da gosterilen aşağıdaki adımlar hatanın nedenini belirlemenize ve sorunu duzeltmenize yardımcı olur Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
WİNDOWS XP’de Performans Artırmak icin ince ayar ve Puf Noktaları imageswindowsxpicineniyiinceayarlariyapin5ad35e80ee993 Uyarı! Kayıt Defteri Duzenleyicisi’ni veya başka bir yontemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz onemli sorunlar oluşabilir Bu sorunlar, işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Net hızlandırma ve bircok basit ama yapılmamış sistem hızlandırıcı pratikleştirici puf noktaları 1)Daha fazla işlemci gucu BaşlatCalıştırAc satırına:Rundll32exe advapi32dll,ProcessIdleTasks yazın ve tamam 2)XP’nin hızlı kapatılması BaşlatCalıştırAc satırına regedit yaz sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt