Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

windows XP Hp Pavilion dv 6000 bluetooth DRİVER

windows XP Hp Pavilion dv 6000 bluetooth DRİVER

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, sizlere tüm hp pavilion modelleri ile uyumlu xp driverlerini paylaşacağım 25 mb bir driver genius yedeği ile tüm driverleri kurmuş olacaksınız söz konusu driverlerin hepsini bulup indirmeniz 510 saatinizi alabilir Ben o kadar uğraştım, sizler de benim kadar yorulmayın diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
arkadaşlar Orite DV 3020 kamera yı webcam olarak kullanabilmek için driver ını yüklemek gerekio Windows XP için orite ın sitesi ve google da çıkan tüm siteleri ve son olarak Forum TR yi ziyaret ettim araştırdım ama bulamadımbende bunun cd si vardı arkadaş kırdı sağolsun eğer elinde driver ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
arkadaşlar Orite DV 3020 kamera yı webcam olarak kullanabilmek için driver ını yüklemek gerekio Windows XP için orite ın sitesi ve google da çıkan tüm siteleri ve son olarak Forum TR yi ziyaret ettim araştırdım ama bulamadımbende bunun cd si vardı arkadaş kırdı sağolsun eğer elinde driver ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar hp pavilion dv6000 var nVidia grafik driver yüklemeye çalışıyorum fakat windows işletim sistemi içindir falan diye bir yazı geliyorYeni format attım ne windowsu (vista) etkinleştirebiliyorum ne de update yapabiliyorumHep hata veriyor :S
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt