Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows8 Fifa Uyumluluk Sorunu :(

Windows8 Fifa Uyumluluk Sorunu :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar windows8 kullanıcısıyım bugün 2 tane oyun aldım NBA 2k13 ve fifa 2019nba 2k13 ü çok güzel oynuyorum hiçbir sorun yok uyumluluk felan hiç uğraşmadım ama fifa 2019 ü açmıyor bilgisayar Uyumluluktan hepsini denedim çalıştırmıyor(Vista sp2 felan)Yönetici olarak da çalıştırdım ama maalesef

Lütfen yardım çok oynamak istiyorum neden açılmıyor acaba başka bi nedeni mi var yardım lütfen

Similar threads

arkadaş pc oyun oynarken çok donuyor sebebini hale çözmüş değilim intel dualcore 280 işlemcim var 2 gb ram varnvidia ge force 9400 gt 1gb ekran kartı var oyunları en düşük çözünürlükte oynadığım halde donuyor bazen oyun görüntüsü bozuluyor bazende rest atmam gerekiyor oynadığım oyunlar far cry...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt