Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windowsta kapanma problemleri yaşıyorum

Windowsta kapanma problemleri yaşıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SORUN:
windowsta kapanma problemleri yaşıyorum

ÇÖZÜM:
Haber sunucularında Windows 98 düzgün kapanmıyor Ne yapabilirim?biçiminde birçok soru dikkatimizi çekiyor Bunun için size iki tane önerimiz olacak
1 Bir Takım donanımlar Windows'un seri oturum kapatma seçeneği ile harmoni sağlamaz Buda Windows'ta kapatma problemlerine neden olabiliyor Seri oturum kapatma özelliğini kapatmak için şu yolu izleyin BAŞLAT*ÇALIŞTIR komutunu çalıştırın Karşınıza çıkacak metin kutusuna MSCONFIG yazıp ENTER a basın Sistem Yapılandırma Hizmet Programı açılacaktır Genel basamağındaki GELİŞMİŞ tuşuna basın Ekranda belirecek diyalog kutusundaki HIZLI OTURUM KAPATMA ÖZELLİĞİNİ DEVRE KADINSI BIRAK seçeneğini işaretleyin ve ENTER a basın
2 Eğer Windows'un kapanış sesi bozuk ya da kayıp ise Windows akıcı biçimde kapanmayabilir Kapanış sesini kapatmak için: BAŞLAT*AYARLAR*KONTROL MASASI yolunu izleyin Yoklama Masasından SES simgesine tıklayın Windows'tan çıkolayını seçin AD bölümündeki açılır menüden (Değil) seçeneğini seçin *

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt