Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windowsun kısayol tuşları

0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Windows icin kısayol tuşları
Windows Kısayol Tuşları

WIN+R: Calistir diyalog kutusunu acar

WIN+M: Acik butun pencereleri simge haline getirir

WIN+F1: Yardim´i calistirir

WIN+E: Windows Gezgini´ni acar

WIN+F: DosyaKlasor Bul diyalog kutusunu acar

WIN+TAB: Gorev cubugundaki programlar arasinda gecis yapar

WIN+BREAK: Sistem Ozellikleri panelini acar

Similar threads

Windows için kısayol tuşları Windows Kısayol Tuşları Windowsun kısayol tuşları WIN+R: Çalistir diyalog kutusunu açar WIN+M: Açik bütün pencereleri sembol haline getirir WIN+F1: Yardim´i çalistirir WIN+E: Windows Gezgini´ni açar WIN+F: DosyaKlasör Bul diyalog kutusunu açar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Bilgisayar Kısayolları Ve Tuşları Bilgisayar genel kısayolları Genel bilgisayar kisayollari Bilgisayar kısayol komutları • CTRL+C (Kopyala) • CTRL+X (Kes) • CTRL+V (Yapıştır) • CTRL+Z (Geri Al) • DELETE (Sil) • USTKRKT+DELETE (Secili oğeyi Geri Donuşum Kutusu ’na atmadan kalıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Tum Klavye Kısayolları Butun klavye kısa yol tuş kombinasyonları calıştır komutları MSDOS komutları aşağıda listelenmiştir Tum Klavye Kısayol Tuş Kombinasyonları Genel Klavye Kısayolları CTRL+C (Kopyala) CTRL+X (Kes) CTRL+V (Yapıştır) CTRL+Z (Geri Al) DELETE (Sil)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
1 Windows Uyumlu Klavyeler İcin WIN+R :Calistir diyalog kutusunu acar WIN+M :Acik butun pencereleri simge haline getirir WIN+F1 :Yardim'i calistirir WIN+E :Windows Gezgini'ni acar WIN+F : DosyaKlasor Bul diyalog kutusunu acar WIN+TAB :Gorev cubugundaki programlar arasinda gecis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Komutların Kısayolları Komutların Kısayolları Nelerdir ? compmgmtmsc Bilgisyar Yoneticisi devmgmtmsc Aygıt Yoneticisi diskmgmtmsc Disk Yoneticisi dfrgmsc Disk birleştirme eventvwrmsc Olay Goruntuluyicisi fsmgmtmsc Paylaşılan Dosyalar gpeditmsc Grup Policeleri lusrmgrmsc Yerel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,880Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt