Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windowsun kısayol tuşları

0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Windows için kısayol tuşları
Windows Kısayol Tuşları

WIN+R: Çalistir diyalog kutusunu açar

WIN+M: Açik bütün pencereleri sembol haline getirir

WIN+F1: Yardim´i çalistirir

WIN+E: Windows Gezgini´ni açar

WIN+F: DosyaKlasör Bul diyalog kutusunu açar

WIN+TAB: Görev çubugundaki programlar arasinda geçis yapar

WIN+BREAK: Sistem Özellikleri panelini açar *

Similar threads

Windows icin kısayol tuşları Windows Kısayol Tuşları Windowsun kısayol tuşları WIN+R: Calistir diyalog kutusunu acar WIN+M: Acik butun pencereleri simge haline getirir WIN+F1: Yardim´i calistirir WIN+E: Windows Gezgini´ni acar WIN+F: DosyaKlasor Bul diyalog kutusunu acar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Bilgisayar Kısayolları Ve Tuşları Bilgisayar genel kısayolları Genel bilgisayar kisayollari Bilgisayar kısayol komutları • CTRL+C (Kopyala) • CTRL+X (Kes) • CTRL+V (Yapıştır) • CTRL+Z (Geri Al) • DELETE (Sil) • ÜSTKRKT+DELETE (Seçili öğeyi Geri Değişim Kutusu ’na atmadan kalıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
1 Windows Düzenli Klavyeler İçin WIN+R :Çalistir diyalog kutusunu açar WIN+M :Açik tüm pencereleri simge haline getirir WIN+F1 :Yardim'i çalistirir WIN+E :Windows Gezgini'ni açar WIN+F : DosyaKlasör Bul diyalog kutusunu açar WIN+TAB :Tahsis çubugundaki programlar arasinda geçis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
1 Yeni Klasör Açma Windows 7'ye özel olan bu kısayol yeni klasör başlamak için fareyle uğraşmanıza gerek bırakmıyor Klavyeden aynı anda Ctrl+Shift+N tuşuna basarak istediğiniz kadar yeni klasör açabilirsiniz 2 Admin Olarak Başlatmak Windows 7'nin getirdiği emniyet gerekçelerinden biri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Tum Klavye Kısayolları Butun klavye kısa yol tuş kombinasyonları calıştır komutları MSDOS komutları aşağıda listelenmiştir Tum Klavye Kısayol Tuş Kombinasyonları Genel Klavye Kısayolları CTRL+C (Kopyala) CTRL+X (Kes) CTRL+V (Yapıştır) CTRL+Z (Geri Al) DELETE (Sil)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt