Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

wireless driverımı bulamıyorum??

wireless driverımı bulamıyorum??

Similar threads

arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve önceden kayıtlı olan ses kartı driverımı kaybettim bunun yüzünden bilgisayarıma everest kurdum ve sanırım ses kartı driverım bunlardan biri ancak internetten arıyorum hiçbiryerde bulamıyorum BrookTree Bt878 Video Capture Device Audio Section PCI veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve önceden kayıtlı olan ses kartı driverımı kaybettim bunun yüzünden bilgisayarıma everest kurdum ve sanırım ses kartı driverım bunlardan biri ancak internetten arıyorum hiçbiryerde bulamıyorum BrookTree Bt878 Video Capture Device Audio Section PCI veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
merhaba arkadaşlar kolay gelsin az önce masa üstü pc ye format attım fakat driverlarda sorun yaşıyorum driverları bulamadım eversti kurdum ama verdiği driverları internetten arayıp pcye kuramıyorum yardım edermisniz her türlü bilgiyi verebilirim cpu türü : intel pent4 650 bios türü : award...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
slm arkadaşlar Nec Versa M370 model laptop a format atıp xp pro sp3 yükledim tüm sürücüleri buldum fakat webcam ve wireless sürücülerini bulamıyorum hiç bir yerde anakart modeli MS1642x yardım edersenizcok sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt