Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

wireless lan usb 2.0 adapter ne işe yarar ?

wireless lan usb 2.0 adapter ne işe yarar ?
0
109

Similar threads

Arkadaşlar cenevrede bi laptop beğendim size bir danışıyım dedim eğer iyiyse alıcam fiyatı 1300 euro Toshiba m40129 Technology type : Intel® Pentium® M Processor 730, Intel® PROWireless 2200BG network connection and Intel® 915PM chipset clock speed : 16 GHz front side bus : 533 MHz 2nd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Dell Wireless 1705 80211bgn Wireless Network Adapter PCIbu modelde wireless driver arıyorum dell kendi sitesinden indirdiğim bi işe yaramadı
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Dell Wireless 1705 80211bgn Wireless Network Adapter PCIbu modelde wireless driver arıyorum dell kendi sitesinden indirdiğim bi işe yaramadı
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
selamun aleyküm POLY GOLD PG720 HİGH POWER WİRELESSG USB ADAPTER Wireless standards IEEE 80211 bg uyum windows7 64Bit arkadaşlar bu wireless anteni PCyi aldığım kişiden geldi daha sıfır cdsi var küçük ama içi boş :@ polygold internet sitesinden indiriyorum driverı fakat onunda winrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
microsoft wireless kalvye mouse aldım kurulum cd sini yükledim klavye ve mousenin piilerini taktım klavye ve mouseyi tanıyan aygıtı usb ye taktım fakat aygıt çalışmıyo yani bence çalışmıyor yada bendemi bi sorun var aygıtı farklı usb lere takrım ama hiç ışık falan yanmıyo düşmesine bastım hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt