Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cenevrede bi laptop beğendim size bir danışıyım dedim eğer iyiyse alıcam fiyatı 1300 euro Toshiba m40129
Technology type : Intel® Pentium® M Processor 730, Intel® PROWireless 2200BG network connection and Intel® 915PM chipset
clock speed : 16 GHz
front side bus : 533 MHz
2nd...
selamun aleyküm
POLY GOLD PG720 HİGH POWER WİRELESSG USB ADAPTER
Wireless standards IEEE 80211 bg
uyum windows7 64Bit
arkadaşlar bu wireless anteni PCyi aldığım kişiden geldi daha sıfır cdsi var küçük ama içi boş :@ polygold internet sitesinden indiriyorum driverı fakat onunda winrar...
microsoft wireless kalvye mouse aldım kurulum cd sini yükledim klavye ve mousenin piilerini taktım klavye ve mouseyi tanıyan aygıtı usb ye taktım fakat aygıt çalışmıyo yani bence çalışmıyor yada bendemi bi sorun var aygıtı farklı usb lere takrım ama hiç ışık falan yanmıyo düşmesine bastım hiç...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.