Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

wolfteam error 262

wolfteam error 262
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
wolfteam error 262 hatası

Aşağıdaki adımları sırası ile deneyiniz Her adımda bir kere oyuna girmeyi deneyin Oyuna giremezseniz bir sonraki seceneğe geciniz
• Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar acın
• DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulun)
• Virus programınıza Wolfteam'i guvenli işaretleyin Bu işlemi başaramazsanız virus programınızı kapatınız • Guvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek Wolfteam'i guvenli işaretleyin Bu işlemi yapamıyorsanız Guvenlik Duvarını kapatınız
• Oyunu Denetim masasından siliniz Daha sonra Oyunun kurulu olduğu dosyayı tamamen siliniz Yeni bir kurulum indirip yukleyin
• Bilgisayarınıza virus bulaşmıştır Kaliteli bir virus programı ile tarama yaparak bilgisayarınızı temizleyiniz (Oyunu silip yeniden kurunuz)
• Bu seceneğe geldiyseniz artık bilgisayarınızın bir formata ihtiyacı var demektir Oyunu kesinlikle KURULUM YONETİCİSİ ile yuklemenizi oneriyoruz

Similar threads

wolfteam error 503 hatası cozumu yardım DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulun) Virus programınıza Wolfteam'i guvenli işaretleyin Bu işlemi başaramazsanız virus programınızı kapatınız Guvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek Wolfteam'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
wolfteam error 262 hatası Aşağıdaki adımları sırası ile deneyiniz Her adımda bir defa oyuna girmeyi deneyin Oyuna giremezseniz bir sonraki seçeneğe geçiniz • Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp bitmiş açın • DNS ayarlarınızı otomatik ayla getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
wolfteam error 503 hatası çözümü yardım DNS ayarlarınızı otomatik ülkü getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulun) Virüs programınıza Wolfteam'i tehlikesiz işaretleyin Bu işlemi başaramazsanız virüs programınızı kapatınız Güvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek Wolfteam'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Wolfteam İc Hata nedir wolfteam oyuncularının oyuna girerken aldıkları hatalardan birisi ic hata'dır İc hata ile karşılaşan oyuncular bu sıkıntıdan kurtulmak icin şunları yapmalıdırlar 1Denetim Masası EkleKaldır (Program ve Ozellikler Win 7 icin) bolumune giderek Wolfteam'i kaldırın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
wolfteam error hataları cozum Wolfteama Girerken Error 196649 Hatası alıyorsanız : ve altında şu yazıyorsa : Related Documents cheksum failure Reinstall the Game Oyunu Silmeniz Gerekmektedir Oyunun Kurulu Olduğu yere gidip ununstal deyin eğer hata verirse : Tum Dosyalarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt