Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

WoLFTeam HiLe Yardm PLs...

WoLFTeam HiLe Yardm PLs...
0
178

Similar threads

Evet bu forumda biraz yeniyim pek konu açmıyorum wolfteam süper bir hile göstericem şimdi videoda her şey açık Sistemler: Windows 7 32&64 Bits VirüsTotal: :wwwvirustotalcomdefile1is1390421183 Video : http:wwwyoutubecomwatch?v 2bRSlpNAh1o#t 17
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Coklu WolfTeam Acma başlatayarlar,denetim masası, kullanıcı hesapları, yeni hesap oluştur ,bir ad yazın ben oktalha yazıdım, bilgisayar yonetici olarak ileri diyoruz hesabımızı acıyoruz(bu yontemle 45 hatta 6 oturum acabilirsiniz) ben 3 hesap acıyorum toplamda ana oturumla birlikte 4 oturum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Çoklu WolfTeam Açma başlatayarlar,yoklama masası, kullanıcı hesapları, yeni hesap oluştur ,bir ad yazın ben oktalha yazıdım, bilgisayar yönetici olarak ileri diyoruz hesabımızı açıyoruz(bu yöntemle 45 hatta 6 oturum açabilirsiniz) ben 3 hesap açıyorum toplamda ana oturumla birlikte 4 oturum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
wolfteam yeni başlayanlara ip ucları 1Olum oyununda bir yere pusu kurun gelen adamı oldurun başka yere pusu kurun 2Sniperiniz varsa hareket edin sabit durmayın 390 dakika wt oynadığınızda 10 kp gelir size tavsiyem 50 kpniz olduğunda c95 antique alın 4vahşi kurtla icin patlama yapmak icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
wolfteam yeni başlayanlara ip uçları 1Vefat oyununda bir yere pusu kurun gelen adamı öldürün başka yere pusu kurun 2Sniperiniz varsa hareket edin sabit durmayın 390 dakika wt oynadığınızda 10 kp kazanç size tavsiyem 50 kpniz olduğunda c95 antique alın 4kaba kurtla için patlama yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt