iltasyazilim
FD Üye
Fiilen hepimiz bu konuda şüpeye düşüyoruz işin gerçegi şudur gördüğünüz FOX,USA,MYTv gibi kanallarda cogu süre Title match goremiyoruz yani kemer macları bunun haricinde olan bir takım macların oysa özetleri yada yazılı olarak gorebiliyorum bunun acıklaması sudur kanallarda gosterilen maçlar adamakıllı akıcılık dur yani hareketler onceden hazırlanmıstır
Fakat bazılarınızın bildigi gibi kan çıkabiliyor bazen duyduğunuz kırılma noktası pin siz yalnızca pes ettirme maclarıdır geldik GERCEKLERE bir takım maçlarda meydana çıkan
KAN,KEMER,TLC(Masalar,Merenler,Sandalyeler),HELL IN A CELL,STELL CAGE(BAZILARI),IRON MAN,ROYAL RUMBLE bunlar kapsama alanı PAY PER VİEW dir yani PPV bu maclar gerçektir
Hepsini kendim imlâ arkadaşlar özel baskı değildir ) *
Fakat bazılarınızın bildigi gibi kan çıkabiliyor bazen duyduğunuz kırılma noktası pin siz yalnızca pes ettirme maclarıdır geldik GERCEKLERE bir takım maçlarda meydana çıkan
KAN,KEMER,TLC(Masalar,Merenler,Sandalyeler),HELL IN A CELL,STELL CAGE(BAZILARI),IRON MAN,ROYAL RUMBLE bunlar kapsama alanı PAY PER VİEW dir yani PPV bu maclar gerçektir
Hepsini kendim imlâ arkadaşlar özel baskı değildir ) *