Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

WWE Smack Down vs. RAW 2009 [YardıM]

WWE Smack Down vs. RAW 2009 [YardıM]

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa
Cd ciye qidip WWE Smack Down vs RAW u almak istiyorum ama arkadaşların açtığı konulara bir qöz attım herkez kandırıldım diyor acaba ps2 için olanı alırsam pc de karaterler,grafikler ps2 deki qibi olabilirmi yada pc için olanı varmıdır bu oyunun
Cd ciye qitmek üzeriyim biraz hızlı olursanız sevinirim

NOT:Oyunu Ps2 deki karaterler grafikler qibi istiyorum

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar Geçen Wwe Raw VS Smackdown 2007 nin DVD sini aldım ama oyuna girdiğimde sadece Title Match, Exsbution, King Of The Ring modu var ama benim istediğim kafes maçı filan yok yani oyundaki çoğu dosya eksik yani ps2 salonunda oynarken oyunda kafes maçı , tabuta gömme gibi bi sürü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
BIOS Standart CMOS Date: Burada güncel tarihi ve gerçek zaman saatleri ayarlanmalıdır Time: Burada gerçek zaman saati için doğru saat zamanını ayarlayınYanlış ayarlanmış bir gerçek zaman saati problemlere yol açabilir, örneğin bir Online bankacılık yazılımı tarafından doğruluk kriteri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
BIOS Standart CMOS Date: Burada güncel tarihi ve gerçek zaman saatleri ayarlanmalıdır Time: Burada gerçek zaman saati için doğru saat zamanını ayarlayınYanlış ayarlanmış bir gerçek zaman saati problemlere yol açabilir, örneğin bir Online bankacılık yazılımı tarafından doğruluk kriteri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt