Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

X-Men Ogins:Wolverine Açılmıyor

X-Men Ogins:Wolverine Açılmıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar bende bir sorun var wolverineyi sorunsuz yükledim bir sürü Crac k indirdim ve uyguladım ama hiç biri yararlı olmadı sorunum simgeye çift tıklıyıp bekliyorum bilgisayar çalışıyor ama hiç bir şey gelmiyor nayapmalıyım ?sistemim:

Windows 7 32 Bit

İşlemci: İntel(R) Core(TM)2 Duo CPU @316GHz 317 GHz

Ram:2GB

Ekran Kartı: Ati Redeon HD Series 3800

Similar threads

Sa Arkadaşlar ya ben battlefield 4 ü yükledim format atmadan öncede bu sorunu yasıyordum battlefield 4 ü acıyorum biraz oynuyorum sonra belirli yerlerde oyun donuyor kasma falan yok sadece donuyor durduk yere sıkıldım bu sorundan arkadaslar şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler Sistemim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
merhaba arkadaşlar ben war ın 10 günlük trial versiyonunu oynamak için warhammer online trial (65gb) indirdim ama başlıktaki gibi bi hata mesajı veriyor an error occuredwarhammer will now terminatediyo oyuna geçmio bile hiç sorun nedir acaba sistemim aşagıdaki gibiYardımcı olursanız çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar merhaba Benim Call Of Duty serisiyle ilgili bi sorunum var galiba Bilgisayara format atmadan önce 6 , 7 ve 8'i donmadan kasmadan rahatlıkla oynamıştım Ama formattan sonra COD 4 ve 5 indirmiştim İlk önce COD 4'ü indirdim kasmasına rağmen oyunu bitirdim ama pekte zevk aldım diyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar gün akşam steamdan space enginers aldım oyunu yükledim oyun en düşük ayarlarda bile kasıyor oynanmayacak şekilde gta 4 oynuyorum rust oynuyorum cs go full yüksek seviyede oynuyorum garys mod felan her şeyi kasmadan oynuyorum ama space enginers cok fazla kasıyor ekran kartı kesinlikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar evimin az ilerisinde bilgisayar oyunu satan bi dükkan varBenimde canım sıkılıyo mafia II oynamak istiyorum ama bilgisayarımda kasar mı diye düşündüm bana bilgi verirseniz sevinirimLütfen bilgisi olmayanlar bişey yazmasın kafamı karıştırmasın Mafia II minimum sistem gereksinimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt