Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

X-men origins-Volvorine

X-men origins-Volvorine

Similar threads

Merhaba oyun cd si alma gibi bir imkanım olmadıgı için internetcafeden harddiskime x men origins wolwerine oyununu attım ama kendi bilgisayarımda bir türlü açamadım dll fln mı gerekiyo kayıt defteri ayarı falan mı bilmiyorum cok yüksek olmadıkca dosya indirme imkanım var Wolverineexe dosyasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar bügün xmen origins oyunun kurdumOyuna ilk girdiğimde hiçbirşey yoktuOyunu kapattımAkşam canım biraz daha oynamak istedi ve oyunun simgesine tıkladığımda biraz bekledi ve hata verdişimdi hatanın hepsini yazamam fakat hatırladığm kadarıyla hata raporu gönder gönderme seçenekleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
X-Men serisi, Blade ve Spider-Man gibi filmlerin yanı sıra yen bir çizgi roman filmleri çağının başlamasına yardımcı oldu. 2000 yılların başında X-Men ile sinema sektörüne giriş yapan seri, insanlık, sivil haklar ve azınlık mücadelesi gibi sosyolojik konularla ilgileniyor. İnsanlar ve dramlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Nba 2k11'in My Player modunda oyuncunuzun yetekenlerini artırmak için gerekli olan skill puanlarını uğraşmadan kazanmak istiyorsanız bakın İlk Olarak Cheat Engine 561 programını indiriyoruz, google'a yazıp arayın çıkan ilk siteden girip download'dan indirebilirsiniz (virüs taramasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Herkesin en azından fikir sahibi olduğu, dillere destan olmuş diyebileceğimiz bir fantastik oyundur Assassin’s Creed. Ubisoft firmasının başyapıtı olan bu oyunun çıkarttığı Origins serisine bir göz atacağız. Yapım videosu yayınlandığında oyun; birçok oyuncu, gözlemci ve yorumcunun odak noktasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,288Kullanıcılar
harun.72Son üye
Üst Alt