Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle sa arkadaşlarOyunda bir yere geldim Graneider diye birini gösteriyo ama onu öldüremiyom ne yapmam gerek yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler
Merhaba oyun cd si alma gibi bir imkanım olmadıgı için internetcafeden harddiskime x men origins wolwerine oyununu attım ama kendi bilgisayarımda bir türlü açamadım dll fln mı gerekiyo kayıt defteri ayarı falan mı bilmiyorum cok yüksek olmadıkca dosya indirme imkanım var Wolverineexe dosyasına...
Arkadaşlar bügün xmen origins oyunun kurdumOyuna ilk girdiğimde hiçbirşey yoktuOyunu kapattımAkşam canım biraz daha oynamak istedi ve oyunun simgesine tıkladığımda biraz bekledi ve hata verdişimdi hatanın hepsini yazamam fakat hatırladığm kadarıyla hata raporu gönder gönderme seçenekleri...
X-Men serisi, Blade ve Spider-Man gibi filmlerin yanı sıra yen bir çizgi roman filmleri çağının başlamasına yardımcı oldu. 2000 yılların başında X-Men ile sinema sektörüne giriş yapan seri, insanlık, sivil haklar ve azınlık mücadelesi gibi sosyolojik konularla ilgileniyor. İnsanlar ve dramlarını...
Nba 2k11'in My Player modunda oyuncunuzun yetekenlerini artırmak için gerekli olan skill puanlarını uğraşmadan kazanmak istiyorsanız bakın
İlk Olarak Cheat Engine 561 programını indiriyoruz,
google'a yazıp arayın çıkan ilk siteden girip download'dan indirebilirsiniz (virüs taramasında...
Herkesin en azından fikir sahibi olduğu, dillere destan olmuş diyebileceğimiz bir fantastik oyundur Assassin’s Creed. Ubisoft firmasının başyapıtı olan bu oyunun çıkarttığı Origins serisine bir göz atacağız. Yapım videosu yayınlandığında oyun; birçok oyuncu, gözlemci ve yorumcunun odak noktasına...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.