Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Xbox One için yeni kırmızı renkli kumanda geliyor!

Xbox One için yeni kırmızı renkli kumanda geliyor!
0
166

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
92334_640.jpg
galeri_71.jpg
Microsoft'un oyun konsolundaki eli ayağı olan Xbox One konsolunda oyun oynamayı önemli mealde çok seven oyuncular var. Evet ya artık oyunlarınızı al renkli bir kumanda (joystick) ile oynasanız, ne hissedersiniz? Artık bunu uzun uzun merak etmenize gerek yok zira Microsoft sizden evvel merak etmiş olacak ki, yeni al renkli kumandasını oyunculara tanıttı. Başkaca bu kumandayı başkalarından ayıran tek özelliği de renginin al olması değil. Söylenene nazaran bu joystick'de D-Pad kısmı değişmiş bir biçimde gelecek ve normaline nazaran tam 2 kat daha kuvvetli kablosuz temas gücüne sahip olacak.

316.jpg
Ufak çaplı birkaç değişikliğin daha bulunacağı bu yeni al renkli kumandada bir de butonların kişiselleştirmesi mümkün olacak. Ben şahsen hiçbir hengam Xbox One oyun konsolunu tercih etmedim fakat bana bile birinci bakışta bu kumanda çok şirin gözüktü. Şayet oyuncu bir kız arkadaşa sahip iseniz ve bu kız arkadaşınız Xbox One'de oynamayı seviyorsa, ona ikram olarak katiyetle alabilirsiniz. Merak etmeyin, fiyatı da hayli makul. Doğal ki yerküre umumunda makul, bizde maatteessüf birazcık pahalı. (dolar kuru sağ olsun) Microsoft tarafından yapılan açıklamaya nazaran yeni oyun kumandası 10 Ocak 2017 tarihinden itibaren Microsoft Store ve GameStop üzerinden resmi satış rakam olan 65 $ etiketiyle piyasaya çıkacak.

galeri_72.jpg

galeri_73.jpg

galeri_74.jpg

858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt