Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Xbox Series X | S Donanım Revizyonu Yakınlarda Gerçekleşmeyecek

Xbox Series X | S Donanım Revizyonu Yakınlarda Gerçekleşmeyecek

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
xbox-series-x-s-donanim-revizyonu-yakinlarda-gerceklesmeyecek.jpg

Xbox markasının başındaki isim Phil Spencer yakın zamanda Xbox Series X ve Xbox Series S için bir donanım revizyonunun gerçekleşmeyeceğini paylaştı. IGN’nin Podcast Unlocked programına konuk olan Spencer, gelecek yıl olacak hiçbir şeyin müşterilere mevcut nesil Xbox konsolunu almadan önce beklemeleri gerektiğini hissettirmemesini ifade ediyor.

Phil Spencer konuyla ilgili olarak, “Gelecek yıl ortaya çıkacak ve size ‘Ah, beklemeliydim’ gibi hissettirecek hiçbir şey yok. Yıllardır piyasada olan konsollarımız bunlar. Bunları akılda tutarak oluşturduk ve oradaki teknolojiyi ve bu yeteneği seviyorum ve odak noktamız bu.” şeklinde konuştu.

Tabii ki Xbox Series X ve Xbox Series S donanım revizyonlarının yakın zamanda gelmemesi hiç gelmeyecekleri anlamına gelmiyor. Phil Spencer’a göre yeni donanım, özellikle alt uçta yeni fırsatlar yaratıyor. Bu nedenle Xbox Series hattının eninde sonunda genişletileceği kesin gibi görünüyor.

Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsolları tüm dünyada satışta.

Similar threads

Xbox kontrolcüleri her zaman ergonomik tasarımı ile ön plana çıkıyordu. Xbox Series X ile birlikte yenilenen kontrolcünün D-Pad’i için de bir değişiklik yapılmıştı. Fakat PlayStation 5‘in DualSense‘i, Xbox kontrolcüsüne büyük bir fark attı. DualSense sahip olduğu haptic geri bildirim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Yeni nesil oyun konsolları ile ilgili dikkat çeken açıklamalar gündeme gelmeye devam ediyor. Bu defa da AMD, yeni PS5 ve Xbox Series X modelleri ile ilgili merak edilen bir konuda açıklama yaptı. AMD’nin açıklamasına göre hem Sony hem de Microsoft, üretim konusunda herhangi bir sorun yaşamayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Xbox Lideri Phil Spencer, Steam Deck‘in, Microsoft’un xCloud oyun akış servisini çalıştırabileceğini doğruladı. xCloud’un, Xbox Cloud Gaming’in kısaltması olduğunu belirtelim. Şu anda Xbox Game Pass Ultimate ile beta sürümünde bulunan xCloud, konsol seviyesinde donanıma muhtaçlık duymadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Microsoft, 2023’te Xbox Series X/S konsol serisini daha hızlı bir işlemciyle yenilemeye hazırlanıyor. Xbox Series X Elite olarak adlandırılan konsolun daha yüksek saat hızlarına sahip, 6nm silikon üretim süreci üzerine inşa edilmiş, yenilenmiş yarı özel bir SoC’e sahip olması bekleniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Microsoft, hem Xbox Series S hem de Xbox Series X oyun konsollarını yenilemek için planlar yapıyor olabilir. Moore’s Law is Dead tarafından gelen sızıntılara göre Series S’in yeni modeli, Series X’e göre daha önce piyasaya çıkacak. Ayrıca Sony de bu konuda boş durmuyor ve Microsoft’a cevap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt