Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Xiaomi Mi Mix 4 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Xiaomi Mi Mix 4 Tanıtım Tarihi Belli Oldu
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
xiaomi-mi-mix-4-tanitim-tarihi-belli-oldu-technopat-mobil.jpg

Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım tarihi uzunca süren söylentilerin ardından nihayet açıklandı. Şirketin kurucusu ve CEO’su olan Lei Jun, resmi Weibo hesabı üzerinden 10 Ağustos 2021 tarihinde Çin’de bir etkinlik düzenleyeceklerini duyurdu.

Önümüzdeki hafta Salı günü düzenlenecek olan bu etkinlikte Çinli üretici bir süredir beklenen Mi Mix 4 akıllı telefon modelinin yanı sıra Mi Pad 5 tabletini de görücü karşısına çıkartacak.

xiaom-mi-mix-4-tanitim-tarihi-technopat-1-358x480.jpg

Xiaomi Mi Mix 4 Merakla Bekleniyor

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz gün paylaşmış olduğumuz haberle birlikte Mi Mix 4’ün Android 11 tabanlı MIUI 12.5 arayüzüyle birlikte satışa sunulacağını belirtmiştik.

Bunun haricinde geride bıraktığımız aylarda paylaşılan raporlarla birlikte söz konusu telefonun 6.67 inç büyüklüğündeki FHD+ çözünürlüğündeki 120Hz OLED ekranın üzerine inşa edileceği ve Snapdragon 888 Plus işlemcisinden güç alacağı ifade edilmişti.

Ayrıca 120W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli bir pil tarafında da besleneceği vurgulanan telefonun, sanal RAM sisteminin yanı sıra 50 MP Samsung GN1s ana kamera sensörüyle birlikte geleceği de söylenmişti.

Similar threads

Xiaomi, 10 Ağustos tarihinde Xiaomi Mi Mix 4 modelini duyurmaya hazırlanıyor. Uzunca bir süredir sızıntı haberleriyle gündeme gelen telefon için geri sayım devam ederken, kısa bir süre önce şirketin CEO’su Lei Jun resmi Weibo hesabı üzerinden yeni bir tanıtım posteri yayınladı. Yayınlanan bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Ağustos ayında tanıtılacağı ileri sürülen Xiaomi Mi Mix 4 modeliyle ilgili geçtiğimiz haftalarda önemli bir rapor yayınlanmıştı. Yayınlanan raporda da yeni Mi Mix modelinin MIUI 13 arayüzüyle birlikte geleceği ifade edilmişti. Ancak kısa bir süre önce şirketin Halkla İlişkiler sorumlusu Wang...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Ağustos ayı içerisinde duyurulması beklenen Xiaomi Mi Mix 4 modeliyle ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Daha önceden de birçok kez sızıntı haberlerine konu olan telefonun bugün de tasarımı ile ilgili bazı önemli bilgiler paylaşıldı. Sektörün güvenilir isimlerinden biri olan Ice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Xiaomi Mi Mix 4 bir süredir devam eden söylentilerin ardından nihayet duyuruldu. Ekran altı kamera teknolojisiyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran telefon, sahip olduğu üst düzey teknik özellikleriyle de dikkatleri üzerine topladı. Peki, Çin dışında da satışa sunulacağı ifade edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Xiaomi geçtiğimiz hafta batı pazarları için “Mi” ismini kaldıran birinci amiral gemisi akıllı telefon olan Mix 4’ü tanıtmıştı. Yeni Mix 4, minimal çerçeveler ve ön kamerayı birkaç pikselin ardına gizleyen “Ekran Altı Kamera” ile kesintisiz ekran tecrübesini sunmakta. Şirket artık ise telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,443Konular
980,891Mesajlar
29,489Kullanıcılar
BeratksmalSon üye
Üst Alt