Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Xiomi, Türkiye’de üretim yapmaya hazırlanıyor

Xiomi, Türkiye’de üretim yapmaya hazırlanıyor
0
29

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
xiomi-akilli-telefon-ozellik.jpg

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiomi’nin, İstanbul Avcılar‘da akıllı telefon üretimine başlaması bekleniyor. Türkiye Gazetesi’nin dayandırdığı kaynak neticesinde Xiomi, Türkiye’deki gerçekleştireceği akıllı telefon üretim faaliyetleri için İstanbul’u seçti.

Xiomi’nin Türkiye’de giriş seviyesi telefonları üretmesi bekleniyor

Türkiye’deki telefon üretim faaliyetlerini gizli bir şekilde sürdüren Xiomi, İstanbul Avcılar’da faaliyet gösteren ve Apple ile  Xiomi’nin tedarikçisi konumunda bulunan Salcomp’un fabrikasında üretime faaliyetlerine başlayacak.

Ayrıca 14 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulan akıllı telefon fabrikasının, iki bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor. Ek olarak kaynağa dayandırılan iddialara göre Xiomi‘nin 2021 ilk çeyreğinde üretime başlayacağı ifade ediliyor.
xiaomi-fabrikası-1.jpeg
Son olarak giriş seviyesi telefonların üretilmesi beklenen fabrikanın detaylarının, ilerleyen günlerde Xiomi tarafından yapılacak basın toplantısı ile açıklanması bekleniyor.

Similar threads

Son dönemlerde akıllı telefon üreticilerinin Türkiye’de üretime başladığını sık sık duyuyoruz. Oppo’nun ardından Türkiye’de üretime başlayacağını açıklayan Çinli Xiaomi şirketinin ülkemizde üreteceği ilk akıllı telefon ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre şirket, ülkemizde ilk olarak Xiaomi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi olan Infinix Türkiye’de üretim yapmak için kolları sıvadı. 2013 yılında Hong Kong’da kurulan şirket Fransa ve Kore’deki geliştirme merkezleri ve Fransa tasarım ofisi ile 30’dan fazla ülkede satış ağı bulunan akıllı telefon markasıdır. Ülkemizde pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Dünya mobil cihaz pazarında yeni yılda Türkiye’nin ağırlığı artıyor. Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Ocak ayında İstanbul ve Kocaeli’de kuracağı yeni tesisle üretime başlamayı planlıyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung da Türkiye’de üretim yapabilir. Oppo ve Samsung Türkiye’de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yerli üretimin önemi gün geçtikçe artıyor. Katma değeri yüksek olan ürünler, ülkemize hem gelir hem de iş gücü anlamında yardımcı oluyor. Özellikle akıllı telefon gibi neredeyse herkese hitap eden teknolojiler, bu alanda en büyük fırsatı doğuruyor. Covid-19 pandemisi, bu konuda ciddi bir fırsat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Pek çok akıllı telefon üreticisi, son zamanlarda Türkiye’ye yatırım yapma kararı almayı düşünüyor. Samsung ve Xiaomi gibi firmalar tarafından henüz resmi bir adım atılmamış olsa da Oppo, geçtiğimiz haftalarda resmi olarak fabrika açacağını onaylamıştı. Oppo’nun ardından bir başka Çinli telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt