Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

xp ne demek... okusanıza

xp ne demek... okusanıza

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
WİNDOWS XP ne demekmiş

Windows XP nin Ne Anlama Geldiğini Biliyor Musunuz ? Sürekli Elimizin Aşağıda Olan, Her Alanda Kullandığımız Windows XP nin Ne Anlama Geldiğini Biliyor Musunuz ?Mesih'in 2000'li yıllarda geri dönmesini bekleyen sadece Vatikan değilmiş Microsoft da, kendi çapında bir Mesih operasyonuyürütmüş

Microsoft'un 2001 yılında piyasaya sürdüğü ve hâlen en yaygın kullanılan işletim sistemi Windows XP'deki xpEski Yunanca'da Mesihanlamına geliyor KURTARICI WİNDOWS! Microsoft, 2001 yılında piyasaya çıkardığı işletim sistemine İngilizce'de tecrübeanlamına gelen experienceın kısaltması olarak lanse ettiği XPadını verdi Windows XP'deki xpgerçekten İncillerin de kaleme alındığı dil olan Eski Yunanca da Christ'ın, yani Mesih'in kısaltması
Windows xpkullanıcıları olarak hepimiz, adında Mesih olan bir işletim sistemindeyiz yani HIRİSTİYANLIĞIN SEMBOLLERİNDEN
Eski Yunanca'da xharfi khi, roolarak okuna pharfi ise resesine tekabül eder XPbu nedenle, Yunanca'da khristosşeklinde yazılan Mesih'in kısaltması, giderek de sembolü olarak kullanılmıştır Doğu Roma bu kısaltmayı, Hıristiyanlığı benimsemesiyle birlikte simge olarak kullanmaya başlamış bundan bir haç modeli olan khi ro haçını çıkartmıştır MİCROSOFT DA BİGANE KALMAMIŞ! Öyle anlaşılıyor ki Microsoft 2000'li yılların Hıristiyan alemi üstünde oluşturduğu etkinin dışarıda kalmamış, son işletim sistemi modeline Hazreti İsa'yı kasteden Mesihadını takmış Microsoft'un bu tutumu, Hollywood'da esen rüzgarla da paralel, çünkü Hollywood da 2000'li yıllara birer Mesih hikayesi olan Matrix, Yeşil Yol ve birer Kıyamet senaryosu niteliğindeki Armagedon, Yarından Sonradan, Derin Darbe gibi filmler yaptı HAÇLI SEFERİNE WİNDOWS DA KATILDI

Doğrusu, 2000'li yıllar Batı'da Hıristiyanlığın etkili konumunu diğer vesilelerle de gösterdi 11 Eylül 2001'deki saldırıların arkasında ABD başkanı Bush bir Haçlı Seferine çıkm atan söz etti ve peşinden Afganistan ile Irak'ın işgali geldi O vakit dehşetle fark ettik oysa haçlı seferidüşüncesi Batı'da canlılığını zaten hiç kaybetmemiş: futbol takımlarından lokantalara, otellerden marketlere o kadar çok kurumun adındaki crusade(haçlı seferi) ibaresinde yaşamakta Böylece ancak, ABD'de siyaseti belirleyecek bir konumu ele geçirecek güce erişmiş Microsoft gibi, Amerikan ve dünya ekonomisinin bir devinin de bu haçlı ruhununkıyısında kalmayacağını, onu sahipleneceğini göz önünde bulundurmak akla aykırı değil Dünyada üçgrup insan var:
Bir şeyi yapan ve yürüten küçükbir seçilmiş grup
Bir şeyin yapılmasını seyreden oldukça büyükbir grup
Ne olup bittiğini bilmeden yaşamış heybetlibir kalabalık

ilginç geldi paylaşayım dedim *

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt