Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

xp ne demek... okusanıza

xp ne demek... okusanıza
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
WİNDOWS XP ne demekmiş

Windows XP nin Ne Anlama Geldiğini Biliyor Musunuz ? Surekli Elimizin Altında Olan, Her Alanda Kullandığımız Windows XP nin Ne Anlama Geldiğini Biliyor Musunuz ?Mesih'in 2000'li yıllarda geri donmesini bekleyen yalnızca Vatikan değilmiş Microsoft da, kendi capında bir Mesih operasyonuyurutmuş

Microsoft'un 2001 yılında piyasaya surduğu ve halen en yaygın kullanılan işletim sistemi Windows XP'deki xpEski Yunanca'da Mesihanlamına geliyor KURTARICI WİNDOWS! Microsoft, 2001 yılında piyasaya cıkardığı işletim sistemine İngilizce'de deneyimanlamına gelen experienceın kısaltması olarak lanse ettiği XPadını verdi Windows XP'deki xpaslında İncillerin de kaleme alındığı dil olan Eski Yunanca da Christ'ın, yani Mesih'in kısaltması
Windows xpkullanıcıları olarak hepimiz, adında Mesih olan bir işletim sistemindeyiz yani HIRİSTİYANLIĞIN SEMBOLLERİNDEN
Eski Yunanca'da xharfi khi, roolarak okuna pharfi ise resesine tekabul eder XPboylece, Yunanca'da khristosşeklinde yazılan Mesih'in kısaltması, giderek de sembolu olarak kullanılmıştır Doğu Roma bu kısaltmayı, Hıristiyanlığı benimsemesiyle birlikte sembol olarak kullanmaya başlamış bundan bir hac modeli olan khi ro hacını cıkartmıştır MİCROSOFT DA BİGANE KALMAMIŞ! Oyle anlaşılıyor ki Microsoft 2000'li yılların Hıristiyan alemi uzerinde oluşturduğu etkinin dışında kalmamış, son işletim sistemi modeline Hazreti İsa'yı kasteden Mesihadını takmış Microsoft'un bu tutumu, Hollywood'da esen ruzgarla da paralel, cunku Hollywood da 2000'li yıllara birer Mesih hikayesi olan Matrix, Yeşil Yol ve birer Kıyamet senaryosu niteliğindeki Armagedon, Yarından Sonra, Derin Darbe gibi filmler yaptı HACLI SEFERİNE WİNDOWS DA KATILDI

Aslında, 2000'li yıllar Batı'da Hıristiyanlığın etkin konumunu başka vesilelerle de gosterdi 11 Eylul 2001'deki saldırıların ardından ABD başkanı Bush bir Haclı Seferine cıkm atan soz etti ve peşinden Afganistan ile Irak'ın işgali geldi O zaman dehşetle fark ettik ki haclı seferiduşuncesi Batı'da canlılığını zaten hic kaybetmemiş: futbol takımlarından lokantalara, otellerden marketlere pek cok kurumun adındaki crusade(haclı seferi) ibaresinde yaşamakta Oyle ki, ABD'de siyaseti belirleyecek bir konumu ele gecirecek guce erişmiş Microsoft gibi, Amerikan ve dunya ekonomisinin bir devinin de bu haclı ruhununkıyısında kalmayacağını, onu sahipleneceğini duşunmek akla aykırı değil Dunyada ucgrup insan var:
Bir şeyi yapan ve yuruten kucukbir secilmiş grup
Bir şeyin yapılmasını seyreden buyukcebir grup
Ne olup bittiğini bilmeden yaşayan muazzambir kalabalık

ilginc geldi paylaşayım dedim

858,496Konular
982,395Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt