Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

xp sp2 yükleyemedim

xp sp2 yükleyemedim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaşlar,

win xp yükleyemiyorum hata veriyocd'den dosyaları yüklerken bi hata çıkıyo ve bi dosya adı veriyo yüklenemedi diyodevam etmek için enter'a atlamak için esc'ye basın diye bi ekran çıkıyobu ekranın çıkmasının sebebi olarak cd nin bozuk olması diye düşündüm ama bu cd den bu bahsettigim pc ye daha 2 gün önce xp yükledimşimdi aynı pc tekrar yüklemem gerekiyo ama olmuyoatla diyorum hatayı elim hep esc tuşunun üstünde tuttugum zaman %505152 diye ilerlerken tabii hata vermeye devam ederken bi anda mavi ekrana atıyo benihata ekranına yanio ekran çıktıgında bişey yapamıyorsunuzbu hatayı ilk defa alıyorsanız tekrar deneyin ikince defa alıyorsanız satış yöneticisine başvurun diye uzayan bi yazıne yapmam gerekiyoacil yardımteşekkürler

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt