Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Xp ye Vista goruntusu vermek

0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Xp ye Vista goruntusu nasıl verilir ?

Windows XP işletim sisteminizin goruntusunu Windows Live simgeleriyle değiştirip, masaustunuze ferah bir hava katmak ister misiniz?

Her ne kadar sistemi yorduğu gerekcesiyle eleştirilse de, Windows Vista'nın, kendisinden onceki işletim sistemlerinden cok daha şık gorunduğu bir gercek Vista bunu biraz da Windows Live simgelerine borclu

Tek Bir Kurulumla Vista Makyajı

Eğer işletim sisteminizi değiştirmeksizin bu şık goruntuyu masaustunuzde gormek istiyorsanız, Vista Live Shell Pack tam size gore Yeni guncellenen yazılım, Windows XP işletim sisteminizi basit bir kurulum ile cok daha şık ve canlı bir goruntuye kavuşturmanızı sağlıyor

Kurulumun ardından arayuzu kolaylaştırmak adına birkac arac da yukleyen Vista Live Shell Pack'in uygulamalarından istediklerinizi calıştırıp, istemediklerinizi etkisiz hale getirmek de sizin elinizde

Similar threads

Xp ye Vista görüntüsü devretmek Xp ye Vista görüntüsü nasıl verilir ? Windows XP işletim sisteminizin görüntüsünü Windows Live simgeleriyle değiştirip, masaüstünüze ferah bir hava katmak ister misiniz? Her ne kadar sistemi yorduğu gerekçesiyle eleştirilse de, Windows Vista'nın, kendisinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Windows Vista, kişisel bilgisayarlarda, dizüstü bilgisayarlarda ve Media Center PC'lerde kullanılan Microsoft Windows adlı grafiksel işletim sistemi serisinin en son ürünüdür Vista, 25 Temmuz 2005'te yapılan devlete ait açıklamadan önce Longhorn kod adıyla tanınıyordu 8 Kasım 2006'da Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Windows Vista ile daha yeni tanıştık ama şimdiden bir sonraki Windows hakkında tartışmalar başladı Aslında Vista sonrası Windows hakkındaki tartışmalar yıllar önce başlamıştı Ancak herkesin odak noktası Vista olduğu için fazla ilgi görmüyordu Vista'nın çıkmasıyla birlikte dikkatler bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
WİNDOWS XP’de Performans Artırmak icin ince ayar ve Puf Noktaları imageswindowsxpicineniyiinceayarlariyapin5ad35e80ee993 Uyarı! Kayıt Defteri Duzenleyicisi’ni veya başka bir yontemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz onemli sorunlar oluşabilir Bu sorunlar, işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Xp ile ilgili herşey! Windows, oturumu her kapattığınızda gorev cubuğunun ve tabii ki gezgin penceresinin buyukluğunu ve konumunu kaydeder Soz konusu değerlerin değişmemesini, pencerenin konumunun ve buyukluğunun sabit kalmasını istiyorsanız, Kayıt Defterine bir ek yapabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt