Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

XP'ye donuş başladı

Hoş geldin! carlo222io tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
XP'ye donuş başladı
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
XP'ye donuş başladı

imagesxpyedonusbasladi5ad3980baccb0

Microsoft'un son işletim sistemi Vista'yı kaldırıp yerine XP'ye donenlerin sayısı artıyor

Yeni bilgisayar alanların %56'sının Vista'yı kaldırıp XP işletim sistemine donduğu
acıklandı XP satışına son veren Microsoft'a ise mahkeme yolu gorunu

Tayvan Tuketiciler Vakfı (CF), Microsoft'u Serbet Ticaret Kurulu'na (FTC) şikayet etti
CF Microsoft'un Windows XP işletim sistemini satmayı durdurmasına karşı cıkıyor

FTC şikayet başvurusunun kabul edildiğini ve şirket hakkında soruştuma başlatıldığını
acıkladı Yaklaşık 6 ay surmesi beklenen soruşturma sonunda Microsoft suclu bulunursa
25 Milyon NT'ye (940 bin YTL) kadar para cezasına carptırılabilecek

Microsoft, Haziran'dan beri Tayvan'da işletim sistemi olarak sadece Vista'yı satıyor
CF, şikayet başvurusunda Microsoft'un, Windows XP'nin satışını durdurarak
tuketicileri Vista satIn almaya zorlamasının yasal olmadığını belirtti Vakıf ayrıca,
araştırmalara gore temmuz ayı icerisinde yeni bilgisayar alan tuketicilerin %56'sının
Vista'yı silerek yerine XP yuklediğini de soyledi Tayvanlı tuketicilerin %67'si Vista'nın
yeni bilgisayarlarda tek secenek olmasına karşı cıkıyor

2007 yılının Ocak ayında piyasaya surulen Vista, bircok ulkede beklenen ilgiyi gormedi

858,507Konular
982,875Mesajlar
33,084Kullanıcılar
egoesraSon üye
Üst Alt