Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ya arkadaşlar dışardan bakışta 2 sevgili gibi konusuyoruz ama beni sevmiyor bi bakın!

ya arkadaşlar dışardan bakışta 2 sevgili gibi konusuyoruz ama beni sevmiyor bi bakın!
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar kız var cok seviyorum öneri ettim reddetti neyse şu anda msn de konusuyoz fakat msn deki konusmalarımızı dısardan biri görse bunlar 2 sevgili der pek konusuyoruz ama kız sevmiyor geçen bana kalp şeklinde şiir filan gönderdi, geçen kuzeniyle konusuyom kızın kuzeni bana beni bile bu dek kıskanmıyor bu kız filan dedi sonradan bununla konustum msn de seven kıskanır dedi kıskanmak sucmu dedi fakat arkadaşlarına sordutturuyorum sevmiyor diyolar daha sonra kız msn yi actı bana senden sonrası yook diye bi sarkı gönderdi bunu dinle dedi bide bugün kız ben ölürsem naparsın dedi bende anlattım en sondada uzun bir zaman sevmezdim dedim demek uzun zaman deyip cıktı ya madem beni sevmiyorsun seni ne değin seveceğimi napacaksın! anlamıyorum arkadaşlar destek edin sevmiyorum diyor fakat ben seviyor hissediyorum ne yapmam gerekiyor nolursunuz açıklama yazmayın ne yapmam gerkiyor bana yol gösterin

arkadaşlar açıklama yapan bi kaç dost dalga geçiyor seninle demiş! sunu da eklemek istiyorum kız su anda biriyle cıkıyor ve bana ondan ayrılmamı bekle sen sonum olacaksın dedi benim aklıma beni sevmiyor ama benide kaybetmek istemiyor geldi

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,326Kullanıcılar
verliaqwSon üye
Üst Alt