Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ya ben şişman mıyım?

Ya ben şişman mıyım?
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ya ben şişman mıyım? şişman denemez canim sana toplucasin( ba ba ba ba ba yalana bak!) sana şişman denemez; sen şiman değilsin, sana şişman diyebilmek için bi 1020 kilo vermen gerekir bisküvi yerken kırıntılar yere düşebiliyomu? evet oylesinama bi de iyi tarafindan bakbir yere gitmek icin artik yurumen gerekmiyor,yuvarlansanda olur terazi kullanabiliyomusun yoksa araba tartılarına mı çıkıyosun? ben şişmanmıyım valla liposuction yaptırdığın yağlardan elde edilen gliserinin tnt cevirdiğimizde wtc leri yerle bir edecek araç gereç çıkar o bağlamda bişey diyemiyorum yani lakin wtc ler yıkıldı ancak peki yoo sisman falan degilsin, yalnızca dombilisin ulan, filsin! hayır top top etlöp löp yağ isin gerceği mi duymak istersin yahut hoşuna gideni mi? ben şişman mıyım? hayvannnnnn gibisin hangi hayvan? (şişman olduğunu kabul edemeyen insan modeli) domuz şirin ve minik bir domuzcuk mu? abi agzindaki kuzu bacagini cikar da sole, hic anlamadim dedigini ben şişman mıyım? + ne değin çabucak koşabilirsin? ne alakası var ya cevap versene bana + ne kadar süratli koşabilirsen ona kadar yalan yada içten söylicem ?! sen ne diyorsun be bayan !? arkana geçebilmek için meren gerekiyor !! evet, hatta tam bir balina bile olduğunu söyleyebilirim; böyle yağlı yağlı, tabaka tabakaee, ayrıldık mı? + hayır shit! yok canıım,alt tarafı şöyle bi itsem yuvarlanıcaksın öyle yani, nolur büyütme! ben kilolu mıyım? şişko demeyi daha çok seviyom ben erkut!!!! tombik ya da o da güzel ühü ühü! ya erkut neler diyosun? tosuncugum benim, bastı sığırcığım abidi gudi gudi!! ciyaaaaaak!! tostunu yiyecen mi? ben tartma mıyım? sisman degilde boyle nasil desem, kutuplardan hafif basik ekvatordan sisiksin gibi evet ama takma kafaya be olm zaten gölgede yetişen hıyar büyük olurmuş alıntı  

858,496Konular
982,236Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt