Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ya care sizsiniz ya da caresizsiniz...

Ya care sizsiniz ya da caresizsiniz...
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Oyle bir hayat yaşadım ki cenneti de gordum cehennemi de
Oyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gordum pes etmeyi de
Bazıları seyrederken hayatı en onden, kendimi bir sahnede buldum,

Oynadım

Oyle bir rol vermişlerdi ki okudum okudum anlamadım
Kendi kendime konuştum bazen evimde,
hem kızdım hem guldum halime
Sonra dedim ki soz ver kendine
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan once sevmeyi bileceksin,
Ucmayı biliyorsan duşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredeceksin
Oyle hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım
Oyle değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım

Nietzsche

Similar threads

Dinle sevgili dizisinde okunan şiirler Dinle sevgili dizisindeki şiirler Oyle bir hayat yaşıyorum ki, Cenneti de gordum cehennemi de Oyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gordum, pes etmeyi de Bazılar seyrederken hayatı en onden, Kendime bir sahne buldum oynadım Oyle bir rol vermişler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Nietzsche Şiirler Şair Nietzsche Şiirleri Nietzsche Şiirler (Turkce Ceviri) Salomeye Oyle bir hayat yaşadım ki, Cenneti de gordum, cehennemi de Oyle bir ask yasadim ki Tutkuyu da gordum, pes etmeyi de Bazilari seyrederken hayati en onden Kendime bir sahne buldum oynadim Oyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Nietzsche Şiirleri Friedrich Nietzschenin şiirleri Friedrich Wilhelm Nietzsche Şiirleri OYLE BİR HAYAT YAŞIYORUM Kİ Oyle bir hayat yaşıyorum ki Cenneti de gordum cehennemi de Oyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gordum pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayati en onden Kendime bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Şebnem Ferah Korkarak Yaşıyorsan Pek bir yaşam yaşadım ancak Cenneti de gördüm Cehennemide Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı en önden Kendime bir sahne buldum oynadım Böylece bir rol vermişler ama Okudum okudum anlamadım Kendi kendime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Sahiller dalgayı nasıl beklerse, Gokyuzu mehtabı nasıl ozlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin Mutlu olmayi biliyorsan, sevmeyi bileceksin Gercekten seviyorsan, omrunu vereceksin​ Ben seni dun sevmedim cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt