Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ya habibi notaları sözleri

Ya habibi notaları sözleri
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ya habibi notaları sözleri ya habibi notaları, sözleri, şarkısı, şarkı sözleri, selami şahin, tümü burada arkadaşlarım Selami Şahin'in unutulmaz ve en çok tutulan şarkıalrından biri olan Ya Habibinin notaları ve sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'leryahabibinotalarisozleri5c57b9712aa48gifalt :A :A :A 1549252973 1549252973 yahabibinotalarisozleri5c57b9712e9ffyahabibinotalarisozleri5c57b9712e9ffyahabibinotalarisozleri5c57b9712e9ff Daima aşık çılgın ane Derdiyle olur avare Aşıklar kalır perişan bu işler anında olmaz sevmekle gönül yorulmaz anılarla alın yazısı yazılmaz Ben severim gelirim Ben deliyim giderim Sen ne işsin ben mühimim Ya ayni ya habibi Yanmışsın sen habibi Kim severse öder Vebali ya ayni ya habibi Daima acıklı ah habibi Arife yok tarifi Ya ayni ya habibi Yanmışsın sen habibi Kim severse öder vebali Daima aynı ya habibi Dünya boş bak habibi Yaşanmaz gözü yaşlı acıklı Sonunda oldum ağbi  

Similar threads

Fazla Anlamlı Manidar Aşk Mesajları Sözleri Manalı Aşk Sözleri Kısa Anlamlı Kısa Aşk Sözleri Sevgili melekler, aşık meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, aşkınız hiç bitmesin artarak devam etsin diyoruz ve sevdiğinize yollayabileceğiniz, msn, face ya da twitterdan paylaşabileceğiniz manalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Abdullah Bin Revaha hayatı, Abdullah Bin Revaha biyografisi Abdullah Bin Revaha Kimdir, Hayatı Fahri kâinat ’in İslâmı tebliğ ettiği yıllarda yörenin tüm gençleri şiir yazan Fakat Abdullah fazla farklıdır, Hicaz gibi şair kaynayan bir diyarda öne çıkar, unutulmaz beytlere imza atar Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
2019 En Güzel Aşk Sözleri Sevgi Mesajları arayanlar buraya gelsin! 2019 En Hoş Aşk Sözleri Aşk Sözleri 2019, Sevgi Sözleri Anlamlı Aşk Sözleri :wwwbilgilihocamcomaskresimleri1955422019askresimlerihtml konumuzdan sonradan şimdide tüm aşıklara en güzel aşk sözleri sunuyor ve 2019 sevgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
En Anlamlı Sevgi Sözleri Bu yazı anlamlı sevgi sözlerine yer vermektedir En anlamlı sevgi sözleri arıyorsanız dürüst sayfadasınız 2019 Hoş sözler arasından sizler için en anlamlı mesajlardan oluşan sözleri sizler için sunuyorum Bu hoş sözleri ister facede isterseniz msn iletisin de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt