Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ya neden daima bakışıyoruz biz bu kızla

ya neden daima bakışıyoruz biz bu kızla

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya arkadaşlar kızla kurs ta defalarca bakışmaktayız yani ara sıra ben ona bakmıorken bile bana bakıo ce bende ona daha ısrarlı bakıorm,o da ona baktığımı bilerek bana bakıo yani hoşlanmasa bi daha bakmazdı dimi sizce bu kız neden böle yapıo¿

Similar threads

Ben baya bi süredir bi kızdan hoşlanıyorum yaklaşık 3 hafta fln oldu hastahanede staj yapıyor bende onu görebilmek için paso yoktan yere hastahaneye gidiodm Kan labratuarında stajını yapıo bende labratuarın karşısına oturup onu izliodm sürekli dönüp bakıo bende ona bakıyorum zaten başka bir yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Öncelikle Herkese Slmlar Bizim Evin Ordan Sürekli Bi Kız Gecerdi Bunu Birincil Gördüqümde Bi iki Sefer Göz Göze Geldik Haftada 3 kere Gecer Okududuqu için 1 15 Ay Felan Bakıştık Daha Sonra Dedim Kendi Kendime Gidip Tanısma Teklifi Edim Bi Gün Bekldm Onu Geçti Gitti Yanımdan Arkasında Gittim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba arkadaşlar, Ben lise 1 öğrencisiyim 2 dönem sınıf değiştirdimYeni sınıfımda 2 haftadır bir kızla bakışıyoruz derste ve tenefüste kesintisiz ve kızdan hoşlanmaya başladım bundan böyle bugün cesaret topladım azıcık kızın yanına gittim arkadaşları vardı şişe çevirmeye oynuyorlardı kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlar Önceki konum buydu bununla ilgili gelişmeler oldu alta yazacağım ve bir kaç sorum olucak yine Ben lise 1 öğrencisiyim 2 dönem sınıf değiştirdimYeni sınıfımda 2 haftadır bir kızla bakışıyoruz derste ve tenefüste aralıksız ve kızdan hoşlanmaya başladım bundan böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
aRkadaşLar metni 2ye böLdüm hani uzun okuyamam deRseniz diye yalnızca aşağısındaki kısmı okuyaRakta açıklama yapabiLirsiniz ben oLayı biraz deRin aLdımda huyumduR xD şimdiden yorum yapan ve okuyan tüm aRkadaşLarıma süre ayıRıp göz attıkLarı için çok teşekkür ederim çünkü benim için manâlı bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,528Konular
981,474Mesajlar
31,392Kullanıcılar
Admin....Son üye
Üst Alt