iltasyazilim
FD Üye
SELAM ARKADAŞLAR daha öncede yazmıştım bu siteye başta ilginiz ve yorumlarınız için çok teşekür ederim gerçekte benim için yazdığınız her sözcük çok değerliydi ama ben okadar kötü bişey yaptımki acilen bedelini hayatımla ödeyeceğim aşık oldum sadece safça masumca inandım sivasın ufak bi kasabasında yaşıyordum tek hayalim bulunduğum yerden ordaki insanların geleceğinden faklı bi hayattı fazla çalıştım bunun için babam çiftçilikle geçimi sağlıyordu fakat benim eğitimimede fazla ağırlık veriyordu izmir dokuz eylül eğitim fakültesini kazandığım gün nekadar kibir duymuştu benimle ben onun kızı olmayı haketmiyorum üniversteye başladığım birincil aylarda arkadaş ortamıyla Ankaralı o çocukla serkan la tanıştım,daha öncede yazdığım gibi beni bazı şeylere zorladı bana aşık olduğunu filan sölüyodu lakin ben fazla tecrübesizim daha önce bi erkekle ortak oturup konuşmadım bile onun benimle yakın olması normalmi bilmiyordum otururken elini omzuma atması yürürken elimi tutmak istemesi ben fazla sıkılıyorum aynı odada kalmak istedi kabul etmedim bu fazla olağan sadece uyuyacaz filan ben istemediği söledim neden öle davrandı bilmiyorum zorla çekti sen kendini ne zannediyorsun yeter bundan böyle bıktım senin bu saf hikayelerinden dedi elimde olmadan hıçkıra hıçkıra ağlamaya ve titremeye başladım zorla sarılmak istedi aşkım sen abartıyorsun senin psikolojin bozuk iki sevgilinin birlikte uyuması adi senin çevrendekiler sana zorlama mı yapıyorlar dedi İŞTE OLAYLAR BÖLE GELİŞMİŞTİ git yüzünü yıka diye banyoya sürükleyer götürdü o arada lavobaya kafam çarptı kanamaya başlayınca telaşlandı ağlamaya başladı sora ambulans filan geldi hemen olayın üstünden 1 hafta geçti BEN YALNIZCA ONUN BİRLİKTE UYUMA TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİM ODA BUNU KIBIR MESELESİ YAPTI ISRAR ETTİKÇE ETTİ BEN OLAYLARIN BÖLE GELİŞMESİNİ HİÇ İSTERMİYDİM OKADAR PİŞMANKİ YAPTIKLARINDAN YURT GÖREVLİSİ VE MEKTEP REKTÖRÜ AİLEMİ ARAMIŞ OLAYLAR ÇOK BÜYÜDÜ YAAA ÇOK BEN BÖLE OLACAĞINI TAHMIN ETMEZDİM BABAMLAR SERKANI TACİZ VE TECAVÜZE YELTENME SUÇUNDAN MAHKEMEYE VERDİ MEKTEP HAYATIM DAHA SONRA BABAM SONRA SERKAN AŞK İNSANLARA BUKADAR ACI MI VERİR OKULDAN POLİSLER EŞLİĞİNDE ÇIKARKEN SERKANI SONKEZ GÖRDÜM SADECE 1HAFTADA SAÇLARI SAKALLARI VE GÖZLERİ KIPKIRMIZIYDI ONUN O BAKIŞLARI KATIYEN UNUTAMAM O BAKIŞLARI BEN BİTTİM SANIRIM BİLMİYORUM BENİM İÇİN BUNDAN SONRASI YOK KALAMAM O OKULDA GİDEMEM AİLEMİN YANINA YAA SERKAN