Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ya rab!

Ya rab!
0
26

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ya rab! Ey, günahlarla kirlenmiş kimseleri hemencecik cezalandırmayan, haddini bilmezlerin ayıplarını görmezlikten gelerek onlara mânevî kirlerinden arınma fırsatları veren Merhametliler Merhametlisi! Bizi günahlarla, hatalarla kirlenmekten koru ; kirlendiğimizde de mağfiret ve merhametini bizden esirgeme! Biz, Senin var etmenle var olduk ve Senin lütuflarınla ayaktayız tekrar tekrar Senin cömertliğini soluklamakta ve Senin ihsanlarını yudumlamaktayız Dimağlarımıza aydınlık veren Sen; gönüllerimizi iman zevkiyle mamur kılan da Sensin Fikir Seni buluncaya dek şaşkınlıklar içinde bocalayıp duruyor, nefis de bâğîlikler ardından koşturuyordu Aklı rehber hâline getiren Sen, nefsin arzularını frenleyip, ona itminan ufkunu gösteren de Sensin Senin lütuflarınla kendimizi bulduk ve şuradaburada zarar olup gitmekten kurtulduk ALLAH'ım; Değiştirilebilen ve değişmesi gereken şeyleri değişiklik yiğitlik ve gücünü, değiştirilemeyecek şeyleri olduğu gibi kabul etme olgunluğunu ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek bilgeliği bana ver YA RAB!! Benide ağlat, gece kadar karanlık ruhuma şefkat et de ağlatAğlamalarıma deha ağlamam lazım geldiği için ağlat!Bükülmüş şu kaddime, beti benzi kaçmış ve ölgün rengime, burulmuş boynuma, ve kırık kalbime acınacak şey et de ağlatŞu en sakin anda sızlanışlara yanıt verdiğin dakikalarda, kapkara gönlümle yok, senden başkasına secde etmeyen başımla sana dönüyor, titreyen dudaklarımla ağlatmanı diliyorum Heyhat ama Acınacak Şey acımadiyeceğim lahza , bir hail gibi günahlarım karşıma dikiliyor ve içimde yığın yığın burkuntu meydana getiriyor ALLAH'ım! Benim uzaklığım itibariyle, senin yakınlığın hürmetine kalbime rikkat ver ve pek ağlat oysa, kendimi kaybedeyim  

858,473Konular
981,209Mesajlar
29,545Kullanıcılar
medusa231Son üye
Üst Alt